Skocz do zawartości
K.C.S.

Podniecająca wizyta u ginekologa?

Rekomendowane odpowiedzi

Ale, jak słusznie zauważyłaś, w różnym wieku. Mnie irytuje bardzo takie przypisywanie takich rzeczy ludziom ze względu na wiek. A brudasy są i będą, w każdym wieku i wszędzie, nie tylko u ginekologa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie uważam, bym czepiała się szczegółów. Ale zapewne zrozumiesz to ok. 60-tki właśnie. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi ginekolog do neurologa w poradni

- Jędruś mówię Ci coś niesamowitego. Mam pacjentkę w gabinecie co ma łechtaczkę jak arbuz..

Neurolog:- Co ty niemożliwe

- No choć zobacz

- Nie mam czasu mam pełno pacjentów.

- No chodź na chwilę

Idą do gabinetu ginekologa, a tam pacjentka leży na fotelu, ale na oko neurologa łechtaczka całkiem normalna:

- no przecież normalna

Ginekolog:

- No, ale spróbuj... :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wizyta u ginekologa nie podnieca, chociaż fajny jest :redevil:

Alez było mi wstyd jak pisząc przed wizytą z Kochankiem zrobilo sie wilgotno...

Lekarz na pewno to zauważył ale słowa nie powiedział na ten temat ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi mężczyzna do ginekologa.

- Prosze pana ale ja jestem lekarzem od kobiecych spraw.

- To nic panie doktorze ja mam tylko jedno pytanie, prosze mi powiedziec czy łechtaczka jest do przodu czy do tylu od pochwy?

- No, do przodu.-odpar ginekolog.

-Ku*wa mac!! Bawilem sie 3 godziny hemoroidem!!! :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co to jes przejęzyczenie?

Jak język ześliźnie się z łechtaczki na odbyt.

A tak na serio zaraz jakąś karę za te kawały w nie odpowiednim dziale dostaniemy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...