Skocz do zawartości
K.C.S.

Podniecająca wizyta u ginekologa?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, Jans.
Po tym, jak doswiadczaja nas rozni mezczyzni odnajdujemy inne kobiety.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, Jans.
Po tym, jak doswiadczaja nas rozni mezczyzni odnajdujemy inne kobiety.

A ja mysle pozytywnie. Niezaleznie od naszych plci i doswiadczen powinnismy sie szanowac.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans: Ignorant czy idealista? Temat maturalny 2015.

ZAWSZE : Umiarkowany optymista ! :mur:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Synku powiadam Ci, ksztalc sie na ginekologa,

bo robota pewna a i ręce zawsze w cieple"

Przytoczył słowa swojego ojca - kierowca tira

zmieniając nocą koło w naczepie przy 15 stopniowym mrozie :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zmieniając nocą koło w naczepie przy 15 stopniowym mrozie :lach:

No mnie też namawiali ale wybrałem wolność. Zawsze sobie to przypominam w 15 stopniowym mrozie.

Ad rem:

Byłem kiedyś obecny przy badaniu USG mojej Małżonki. Nawet się przeraziłem bo nie wzbudziło to we mnie zupełnie żadnych emocji. Ani pozytywnych, ani negatywnych, choć może jako rogaczowi powinno coś drgnąć :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

choć może jako rogaczowi powinno coś drgnąć

Jak ginowi nie drgnęło to nie musisz mieć wyrzutów sumienia :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ginowi nie drgnęło to nie musisz mieć wyrzutów sumienia :)

Hehe... dobre. Ale w życiu bym nie wpadł na to, że powinienem je mieć ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczęka mi opadła po prostu, zwłaszcza, że napisała to kobieta. Nie wiem jak się poczujesz, gdy będziesz po sześćdziesiątce, a przeczytasz gdzieś jakie to "oklapnięte firanki" masz, jaka otyła jesteś i spocona.

Faktycznie, dbanie o zdrowie to błahy problem. ;) Bo do gina to się powinno chodzić chyba jak syf, kiła i mogiła. ;)

Jeśli lekarz jest profesjonalistą, a wierzę, że znakomita większość jednak jest, to zbada tak samo kobietę 20+, jak i tę 60+.

Jego prywatny gust nie będzie miał żadnego znaczenia.

Pacjentka nie ma mu się podobać.

Nie są to moje wymysły. Wielokrotnie rozmawiając ze znajomym ginekologiem i słuchając jacy ludzie przychodzą i w jakim stanie fakt że nie tylko starzy ale i młodzi jakby nie mieli w domu łazienki.

No i przychodzi do gina baba

- Panie te czopki do pochwowe co mi Pan przepisał nie działają

-A jak ich Pani używała?

- no normalnie- jeden czope krano pod jedną pochę drugi wieczorem pod drugą pochę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...