Skocz do zawartości
K.C.S.

Podniecająca wizyta u ginekologa?

Rekomendowane odpowiedzi

Na moje usprawiedliwienie ;) gdyby ktoś jednak chciał strzelać (zła, zboczona, zepsuta Frejka)...

Niedobra , zepsuta Freyka :facepalm: . Cóż za wyuzdane fantazje.

Uwielbiam je :-).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze słowo wyjaśnienia skąd wziął się pomysł na temat wątku. Sen. Przyśniło mi się to. Nie seks z ginekologiem, ale zakładanie tematu na forum o właśnie takim temacie. :)

te aksamitne "no i co my tu mamy...." z szelmowskim uśmiechem na ustach, trzaskiem gumowych rękawiczek troszkę na mnie działa. No i hmmm prezerwatywa zakładana na głowicę USG z nieznoszącym sprzeciwu: "dłonie pod pupę, biodra do góry"......... Muszę się umówić na wizytę

I o to mi chodziło ;)

dziękuję KCS

Proszę Cię bardzo.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na moje usprawiedliwienie ;) gdyby ktoś jednak chciał strzelać (zła, zboczona, zepsuta Frejka)...

Wiele kobiet może tak mieć, ale nieliczne potrafią się przyznać.

Przy następnej wizycie możesz zapytać gina, u jak wielku kobiet stwierdza objawy podniecenia i na jakim poziomie.

Bo może warto zmienić nastawienie i przychodzić z przyjemnością...

Niekoniecznie po przyjemność, bo przecież nie powiesz- np. pan mnie tak nie zostawia... czytałam coś o squircie ale nie przeżyłam...

W normalnych godzinach urzędowania, lekarz nie będzie zaspakajał pacjentki bo nie wie czy ta nie zacznie jęczeć na cały gabinet.

No chyba że jest bardziej fachowo przygotowany i wyjmie knebel.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jęczeć to można i z kneblem. :redevil:

Tylko trudno świństwa mówić. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jęczeć to można i z kneblem. :redevil:

Tylko trudno świństwa mówić. ;)

Swinstwa mozna mowic i z kneblem, tylko zrozumiec ciezko.
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja takiej fantazji nie mam chociaż z moim ginekologiem w innych okolicznościach mogłabym poflirtować i nie tylko ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można swintuszyc Morse'em, skrobiac i stukajac pazurkiem. Tylko ginekolodzy są słabi z technik radiokomunikacji..

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko ginekolodzy są słabi z technik radiokomunikacji..

No to moze skorzystac ze starej techniki telekomunikacji : puszczac "oczka"  zamiast stukac? :lach:  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko ginekolodzy są słabi z technik radiokomunikacji..

SOS to by było tak:

(Piiiiiiip pip pip) (pip pip pip) (Piiiiiiip pip pip)

Po łechtaczce, za trzecim razem orgazm przy dłuższym piiiiiip

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...