Skocz do zawartości
Hotka4U

Co to jest puszczalstwo?

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to wygląda tak, puszczalska nie potrafi zapanować nad swoją chucią sexualną wiec "daje" tu i tam. Szuka okazji do sexu, a jeśli takowej nie ma, stwarza ją sama.

I nie wiem czemu ale zawsze puszczalska kojarzy mi się z łatwa. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I nie wiem czemu ale zawsze puszczalska kojarzy mi się z łatwa.

Która to ta łatwa? To ta, która ma męża i za jego wiedzą i aprobatą ma kochanka? A może trzeba mieć 5 kochanków, żeby być łatwą?

Jestem łatwa, Sir Paul? Czy nie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie istnieje w ogólnej polszczyźnie pozytywny wydźwięk słowa "puszczalstwo". To jest wyraz nacechowany negatywnie, pejoratywny.

Tylko w takim świecie jak forumowy, można odbierać je pozytywnie. W wielu postach powyżej mojego miesza się obiegowy stereotyp z forumowym rozumieniem.

Sir Paul pisząc, że puszczalska=łatwa, odwołuje się do tego ogólnego rozumienia. Puszczalska jest właśnie łatwa.

Więc, Red, napiętnują Cię w realu, ale z przyjemnością popatrzą na Ciebie tu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sir Paul pisząc, że puszczalska=łatwa, odwołuje się do tego ogólnego rozumienia. Puszczalska jest właśnie łatwa.

Więc, Red, napiętnują Cię w realu, ale z przyjemnością popatrzą na Ciebie tu.

Oj, wiem przecie! :). Ale ja uwielbiam pietnowac brak precyzji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Która to ta łatwa? To ta, która ma męża i za jego wiedzą i aprobatą ma kochanka? A może trzeba mieć 5 kochanków, żeby być łatwą?

Jestem łatwa, Sir Paul? Czy nie?

Skąd mam wiedzieć jak nawet Cię nie znam i delikatnie mówiąc mało mnie to interesuje jaka jesteś.

a propos- puszczalska jest łatwa - tu bym polemizował- moja znajoma dawała wielu panom a koledze jednak nie dała wiec nie była dla niego łatwa. Puszczalska to puszczalska a łatwa to łatwa - mi jedno kojarzy się z drugim ale chyba nie zawsze musi to być regułą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd mam wiedzieć jak nawet Cię nie znam i delikatnie mówiąc mało mnie to interesuje jaka jesteś.

Ja tez Cie nie znam, ale to jedno zdanie wystarczy, zeby przykleic Ci late chama. I nieumiejacego abstrakcyjnie pomyslec prostaka.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez Cie nie znam, ale to jedno zdanie wystarczy, zeby przykleic Ci late chama. I nieumiejacego abstrakcyjnie pomyslec prostaka.

Cóż, skoro wymuszasz na mnie żebym cie ocenił, a potem ubliżasz od chamów jeśli nie chcę tego zrobić- tez masz chamski gest. Jeśli ja jestem prostak na pewno do skomplikowanych osobowości nie należysz. Powiem Ci tak - ten przykład z 5 kochankami jeśli dotyczył Ciebie i pytasz czy jesteś puszczalska cóż ilość nie ma tu znaczenia tylko to ze się z tym obnosisz - wiec sama się ocen.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będziesz miał trochę czasu więcej na przemyślenia. A ja proponuję powrócić do meritum.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc do meritum.

W potocznym rozumieniu puszczalstwo to seks przed czy pozamałżeński.

Obrzydliwe słowo. Pejoratywne znaczenie. Nieprzyjemne.

A tu, u nas, w cuckoldzie? Spotkałam się z określeniami łatwa czy puszczalska także tu, wśród zakorzenionego w klimacie środowiska. Jakby to przypierdalanie kobietom za to że czerpią najzwyczajniej przyjemność z kontaktu fizycznego było czymś naturalnym, napiętnować trzeba. Tak bardzo nie-do-wyobrażenia, że trzeba jakąś niefajną łatkę przyczepić. Nie muszę myśleć o mężu, gdy chcę mieć fajny seks. Bo i niby dlaczego?

Mogę sobie być i łatwa i puszczalska. I tak wychodzę z ram, nie potrzebuję ich. Po co ramy?

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...