Skocz do zawartości
Hotka4U

Co to jest puszczalstwo?

Rekomendowane odpowiedzi

A może ten kozaczący facet nie dorasta jej do pięt, hmm? Rozumiem, chciałeś obronić kobiety. Ale taką metodą???

Sama metoda może nie najlepsza, ale  na ten moment nie mam innego pomysłu. Założenia myślę są słuszne. Ile razy z czymś takim się spotkałem nawet nie liczę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta jak się... no właśnie "puszcza" to jest dziwka i łatwa

U nas wiele Kobiet się puszcza a w zasadzie żadna z nich, nie jest ani dziwka ani łatwa.

a tam uważam, że każdy, niezależnie od płci powinien tak się zachowywać aby jemu było dobrze.

i jego najbliższym.

A może ten kozaczący facet nie dorasta jej do pięt, hmm?

Co ma piernik do wiatraka, a kozak do pięt Kobiety którą skutecznie poderwał?

Ale taką metodą???

Metoda była dobra. Darujmy sobie drobne zawiłości j Polskiego, nie sądzę żeby koledze chodziło o to, że Panie są mniej atrakcyjne od facetów którzy je podrywają bo to nonsens.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest też tak, że wielu mężczyzn podniecają kobiety "puszczalskie" i wtedy to słowo staje się synonimem bardzo pozytywnych określeń (namiętne, gorące, obdarzone wyobraźnią, odważne itd.). A podniecenie rodzi się właśnie gdzieś na styku tych dwóch znaczeń: tego, co zakazane, i tego, co wskazane :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu zniknęły te oststnie posty? Chciałam dodać coś a nie ma już do czego...

Edit

Ależ są, tylko ślepotka. Przepraszam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem wystarczy ubrać się odrobinę wyzywająco (krótka spódniczka i dekolt trochę głębszy) aby otrzymać etykietę puszczalskiej, a co dopiero posiadać kochanka :)

Dla mnie puszczalską jest osoba, która tak się czuje i myśli, która poszukuje seksu dla realizacji celów niekoniecznie wynikających z zaspokojenia potrzeb fizycznych czy psychicznych lecz robi to z wyrachowania, mając w głowie to owe puszczanie się.

Trudno nazwać kogoś puszczalską/skim jeśli poszukuje seksu skoro jest mu on potrzebny, łaknie go jak kania dżdżu :)

Po prostu zaspakaja swoje potrzeby jak jedzenie, picie czy spanie ... czyż można bez tego żyć :->

Więc jeśli np. kobieta (żona) "daje na lewo i prawo" - ale zaspokaja tym tylko swoje potrzeby fizyczne i psychiczne, i przy okazji "przeleciała" już połowę miasta - to nie jest puszczalska? Ciekawa teza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno nazwać kogoś puszczalską/skim jeśli poszukuje seksu skoro jest mu on potrzebny, łaknie go jak kania dżdżu. Po prostu zaspakaja swoje potrzeby jak jedzenie, picie czy spanie ... czyż można bez tego żyć

Wobec powyższego, nie można łakomczucha nazwać łakomczuchem, chociaż wpieprza za ośmiu tyle cukru, że można by tym wyżywić pół wioski przez miesiąc. Ale jest mu to przecież potrzebne, bo zaspokaja tylko potrzeby fizyczne i psychiczne. Wiele melatoniny podczas żarcia się wydziela.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu kazdy facet lubi podupczyc, a kiedy kobieta jest puszczalska, czyli daje, w niewielkim uproszeniu, kazdemu, staje sie atrakcyjna, bo nie trzeba sie nagimnastykowac. :)

Zdecydowanie jest. Jedynie latwosc, z jaka daje dupy, jest wskaznikiem tego, czy jest puszczalska, czy tez nie. Akurat w tym przypadku nie ma co dorabiac do tego filozofii. :)

Zaraz, zaraz... przecież w tym przykładzie dała połowie miasta, czyli drugiej połowie nie. I dla tej drugiej połowy może być nieosiągalna, czyli wcale niełatwa i niepuszczalska. 

Świetnie, facet może lubić podupczyć i jakoś nie mówisz o nim puszczalski, nie? A de facto, przyjmując powyższe kryteria, puszczalskim jest!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się tam odpowiedź Twelve spodobała. Prosto i szczerze :D No kurwa, nie oszukujmy się. Przy Kobietach, które mają status bardzo łatwych i puszczalskich, kłębią się tabuny samców, którzy wierzą, że będą jednymi z tych co sobie tę puszczalską podupczyli. Ale puszczalska, też ma swoje puszczalskie zasady i jak sądzę, druga połowa miasta to malkontenci, dzwonnicy z Notre Damme i inni. A jak fajny facet, nie śmierdzi mu z kija, z japy nie ciągnie na kilometr, uzębienie ma w normie, jest trochę milszy niż akurat inni naokoło, no to heja do wyra z nim na poczęstunek.

Świetnie, facet może lubić podupczyć i jakoś nie mówisz o nim puszczalski, nie? A de facto, przyjmując powyższe kryteria, puszczalskim jest!

I tu się z Tobą zgodzę Zuz, facet taki, jest najzwyczajniej w świecie puszczalski :) Ale przyjęło się tak nie mówić, tylko inne określenia chodzą.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, no nie wiem Sem, czy to takie proste, że wystarczy, by facet olfaktorycznie i wizualnie paszczą nie straszył i miał umytą pałę (to ostatnie w końcu i tak okazuje się w trakcie finalizacji). ;) Czasem kobiece wybory, nie tylko puszczalskich, bywają zadziwiające, nawet dla nich samych. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście ja nie miałem na myśli tutaj naszych Pań HW, tylko takie "o, sobie" puszczalskie, a raczej i nawet ogólnie przyjęte puszczalskich postrzeganie. Wszystkich puszczalskich przecież do jednego wora nie wrzucimy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...