Skocz do zawartości
Hotka4U

Co to jest puszczalstwo?

Rekomendowane odpowiedzi

A wracając do tej jaśniejszej strony "puszczalstwa" to proponuję warunek konieczny i warunek wystarczający:

- konieczny - Kobieta chce być tak nazywana

- wystarczający - miała przynajmniej jednego Kochanka

To ja w takim razie się kwalifikuję pod warunek wystarczający  :redevil:

Bardzo fajnie ujęte :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podoba mi się! Zapachniało mi matematyką, którą uwielbiam :)

...i za to też Cię lubię...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powinno powstać jakieś stowarzyszenie kobiet lubiących sex.

Jako przeciwwaga właśnie dla synonimu "puszczalstwa".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy tu takie stowarzyszenie. Nazywa się Hot Wifes :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy tu takie stowarzyszenie. Nazywa się Hot Wifes :)

A gdzi statut i KRS :) :) :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudny temat... Myślę, że dla każdego z nas określenie to może znaczyć coś innego. Podobnie jak ze słowem "bogaty". Wszak nasi rodzimi milionerzy w porównaniu z ich arabskimi kolegami wypadają blado. Dla nas jedni i drudzy są bogaci. Z punktu widzenia arabskiego szejka nasi krezusi wyglądają niczym "klasa średnia"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudny temat... Myślę, że dla każdego z nas określenie to może znaczyć coś innego. Podobnie jak ze słowem "bogaty". Wszak nasi rodzimi milionerzy w porównaniu z ich arabskimi kolegami wypadają blado. Dla nas jedni i drudzy są bogaci. Z punktu widzenia arabskiego szejka nasi krezusi wyglądają niczym "klasa średnia"

Ktoś może być bogaty na "rodzimym rynku" a więc w odniesieniu do mieszkańców osiedla, miasta, państwa.

Niestety nasza wolność gospodarcza zaczęła się w latach 90-tych.

Najłatwiej skorzystali ci co mieli układy itp. (nomenklatura)

Ci co pomysłem i mozolną pracą dochodzili do wszystkiego mieli trudniej.

Co do tematu.

W Polsce sex jest ukryty pod "grubą pierzyną", szczególnie musi dotyczyć kobiet.

Bo facet z kochanką jest bardziej męski a kobieta mająca kochanka....

Np. dunki się nie krępują. Ale nikt sobie głowy tym nie zaprząta. Po prostu zwykła czynność.

Stowarzyszenie hot wive, TAK, ale musiałoby powstać jakieś bardziej medialne.

Np. Doda założyłaby SKS- stowarzyszenie kobiet lubiących sex.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat stary jak świat. W naszej kulturze utarło się, że facet jak zalicza jedną za drugą to jest kozak. Kobieta jak się... no właśnie "puszcza" to jest dziwka i łatwa... a może ona poprostu jest tak samo atrakcyjna jak ten kozaczący facet. Ja tam uważam, że każdy, niezależnie od płci powinien tak się zachowywać aby jemu było dobrze. W końcu mamy równouprawnienie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a może ona poprostu jest tak samo atrakcyjna jak ten kozaczący facet.

A może ten kozaczący facet nie dorasta jej do pięt, hmm? Rozumiem, chciałeś obronić kobiety. Ale taką metodą???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...