Skocz do zawartości
k88bdsm

Pas cnoty, a aktywność fizyczna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

macie jakieś doświadczenie w stosowaniu pasa cnoty podczas aktywności fizycznej. Wraz ze znajomą parą zastanawiamy się nad rozpoczęciem stosowania pasa cnoty dla rogacza. Tylko jest on osobą dość aktywną (bieganie, jazda rowerem, koszykóka) i w zwiazku z tym pytanie na ile sam pas przeszkadza w uprawianiu sportu i wszystkim co się z nim wiąże rozgrzewka przed, rozciąganie mięsni po itd. Pomijam oczywiście sytuacje, że ktoś może zacząć coś zauważyć, wyśmiać rogacza, wytykać palcami itd co z reszta akurat rogacza podnieca. Chodzi raczej o obrażenia fizyczne, obtarcia, itd?
Głupio tak ściagać za każdym razem, tym bardziej, że chodzi właśnie o to by pas cnoty był założony na dłuższy czas. Poza tym, wymagałoby to ciągłej kontroli.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za napisze cos...

mysle ze najbardziej zalezy od typu pasa... da sie duzo rzeczy robic, od ciezkej pracy na ogrodzie az po sport... niekt niezauwaza we spodniach niczego... tylko hygiena moze byc klopotem.

klaniam sie subi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za napisze cos...

Myślę, że nie masz za co przepraszać... Wręcz przeciwnie, dzięki bardzo za odpowiedź.

Wiem, że to bardzo indywidualna sprawa, ale macie może podać typy pasów, które się sprawdziły?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Dostalem od zony najpierw cb6000 plastikowy, ale byl szalonie dlugi dla mnie... kupila pozniej troche uzywany cb6000s plastikowy i ten jest dla mnie super... wszystko ok, nosilem chyba 8 miesiecy zanim pekl ring... ale wtedy robilem naprawde ciezkie rremonty na ogrodzie... nosilem rzeczy 40kg ciezkie...

dostalem ringa z tego starego 6000 i juz bylo znow ok... tylko hygiena w nim jest ciezka...

klaniam sie subi
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...