Skocz do zawartości
Duszek zb_maz

Co dalej robić, żeby iść na przód?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek zb_maz

zabawki już poszły w ruch, wibra sztuczne wg niej są za zimne, nie smakują itd... stąd temat drugiego powstał...

myśle, że nawet jak troszke wypije to nie jest taki stan upojenia, żeby aż tak się zmieniała,

raczej może się zasłania tym, że wypiła i wtedy hamulce jej puszczają...

choć jak sama twierdzi, że nigdy nie była tak pijana żeby iść z innym za moimi plecami itd...

więc może to taka Kobieca gra... że niby alkohol...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czemu tak jest, że jak Kobieta "wypije" to jej hamulce puszczają, a jak nie to jest na "nie"...

Jak przeczytasz uważnie to co napisałem wcześniej wyciągniesz wnioski podobne jak ja.

Potrzeby naturalne (uważam, że taką jest, między innymi, seks), są "głębiej" (w psychice)

Sprawy wyuczone, nakazane,  w p o j o n e  (wstyd, wyuczony indyferentyzm do "zwierzęcego seksu")

jest jeszcze "płytko" i zostaje w pierwszym "skutku alkoholowym" - wyłączony.

Oczywiście nie dotyczy to tylko kobiet, ale u mężczyzn tego tak nie widać bo mężczyzna

rzadko kiedy ma "zaciągnięte hamulce" :mrgreen:.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zb_maz

kurcze wciąż przy seksie bez alkocholu żonka jest mega na "nie" na zabawy w większym gronie, niby sztucznego dużego chce ale żywego już nie - kiedy trzeźwa...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiasz o czymś "wirtualnym" dla niej.

Co innego jak by kogoś poznała.

Ten ktoś by w niej "ogień" rozpalił.

Poza tym, ona ma swoje uczucia, odczucia, przekonania.

Musiałbyś ją jakoś powoli zachęcić "w realu"

Taniec z nieznajomym na dyskotece i zgoda na małe macanki, tak abyś ty mógł z nią skończyć w samochodzie.

Na wakacjach, sex równolegle z inną parą.

Jej przygoda z drugą kobietą- wiele o tym marzy. Zapewne bez twojego udziału-może się obawiać, że będziesz oczekiwał, iż ona ci pozwoli na sex z tą drugą.

Ona musi wiedzieć, że ty nie chcesz oddać jej komuś bo masz plany wobec innej.

Po prostu dla dodania "pieprzu" do związku i umocnienia związku.

Abyś o nią bardziej się starał, to konkurencja bardzo dobrze robi.

Np. poszła z kimś na kawę.

Przecież rozmowa z innym to nic złego.

A bawisz się z nią i np. wypytujesz czy była grzeczna, czy o jakimś innym/innej myślała- klapsy lubi dostawać?

W takich zabawach możesz ją "pociągnąć za język"... Albo jakieś scenariusze wymyślać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W naszym przypadku ogromną rolę odegrało to Forum. Po rejestracji, po pierwszych zdjęciach Oli wrzuconych na forum, pierwszych postach i pierwszych rozmowach z użytkownikami forum odblokowało nam się masę "klapek" w głowie. Tak mnie jak i Oli, a może przede wszystkim Oli. 

W naszym przypadku również forum odegrało znaczną rolę. Nie chodzi mi tylko o pochlebne komentarze pod zdjęciami, ale również o opisane tutaj historie prawdziwe. Mąż wybierał co ciekawsze historie, dyskusje i pomału wypleniał z mojej głowy, że seks to zło:)

Także zaproś swoją kobietę na forum, niech poczyta opinie innych kobiet i zrozumie na czym to wszystko polega.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zb_maz

Być może coś w tym jest...

a z tym alkoholem, to już nie wiem czy nie ściemnia czasem, ostatnio po małej butelce wina wypitej razem, żona mniej...

stwierdziła, że się upiła... w łóżku ogień max... kiedy zaczołem pod czas sexu jej mówić, że teraz drugi pcha jej dupke,

a mój w cipce to od razu zaczeła się robić bardziej mokra, ujeżdżać mnie bardziej agresywnie, dyszeć max itd...

czuć było, że ją to podnieca.... ale może tylko lubi tak fantazjować...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co innego dodawać wrażeń do łóżka, co innego szukać ich poza nim.

W domowym zaciszu możecie odegrać różne scenki rodzajowe, z udziałem wyimaginowanych partnerów.

Możesz zrobić dziurę w drzwiach, lub jak masz odpowiedni otwór pod obrotową klamkę (widziałem gdzieś takie) to ją wyjąć i zrobić glory hole. Co innego gdybyś wybrał się z nią na takie "obce lody" do odpowiedniego przybytku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zb_maz

no też jakiś pomysł, tylko że są takie przybytki u Nas.... żeby mogła sobie porobić "lody"...

nic nie będę się poddawał bo klimat sexu z większą liczbą osób mnie pociąga, jedynie trzeba to dobrze wyważyć...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wycieczka do glory hole (zapewne są takie miejsca) to trochę rzut na głęboką wodę, do tego nie bardzo bezpieczny, ale zapewne i tacy się znajdą.

Zacznij od dyskoteki/dansingu i niech się oswoi z tym że ona z obcym a ty na to jak na lato, z ogniem w rozporku. 

Jak zobaczy że ciebie to jara i ją nakręca to może sobie uświadomi że to zabawa, nie ingerencja w związek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zb_maz

no ok, choc pewnie na to że ona z innym by się zgodziła kiedyś... może, ale że ja z inną to pewnie już nie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...