Skocz do zawartości
Duszek zb_maz

Co dalej robić, żeby iść na przód?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek zb_maz

nie zaprzątam sobie tym głowy, szczerze mówiąc ta świadomość mnie na kręca, niż "boli",

póki co przerwa w próbach - zimowe grypy itd... ale nie długo powrót do tematu,

wybieram sie na "Grey-a" więc może to podsyci jej apetyt na nowe, książki połknęła wręcz...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba trochę przesadziłeś z tą wielowiekową indoktrynacją i pomyliłeś rejony. Tu nie islam. Kilka wieków temu, kobiety mogły co najwyżej roznosić kiłę, ale pruły się tak samo jak dziś. Księżniczka ze stajennym, albo i bardziej nawet się pruły? Jaką masz teorię na indoktrynację Kobiet (a nie mężczyzn) opowiedz, nawet jeśli by to być miała, dłuższa historia. Bo moja jest krótka.

Ave Sem

Dziwi mnie że, ze się dziwisz.

Nie ryję czasów przedchrześcijańskich, więc trochę później - apostoł, później ksiądz sugerował, i wprowadzał w życie, że kobieta nie jest godna sprawować mszy. Żydzi stwierdzili że Naród Wybrany nie może się spoufalać z pospólstwem, więc kobieta cudzołożąca, szczególnie z gojem, zdradzała NW, i podlegała kamienowaniu. ...a krew menstruacyjna jako dowód kobiecej słabości, nieczystości???.

Deklarowanie kobiety lubiącej seks, jako ladacznicy.

Ukończę tę "przypowieść" zestawem zwierzęco-charakternym kogut vs. kura, krowa vs. byk pies vs. suka, i pewnie inne.

Od tego jedynie odbija, jeleń vs. łania.  Co paradoksalnie, na tym forum powinno nas cieszyć :).

Jaką masz teorię na indoktrynację Kobiet (a nie mężczyzn) opowiedz, nawet jeśli by to być miała, dłuższa historia.

Historia będzie dramatycznie krótka :). Jak "Pan Świata" miał  s i e b i e  indoktrynować? Indoktrynował "swoją własność".

Kiedyś było to nieludzko łatwe. Wiedzę posiadali; pan, wójt i pleban (imam), a przekazywanie wiedzy (szczególnie o cechach symboliczno-etycznych) praktycznie zerowe. Więc łatwo było każde zjawisko określić wg.dowolnego "stanu umysłu" przewodzącego grupie - no kogo, oczywiście - mężczyzny.

cbdo :).

Tu nie islam. Kilka wieków temu, kobiety mogły co najwyżej roznosić kiłę, ale pruły się tak samo jak dziś.

A ja nie widzę zasadniczej różnicy między nami a islamem. Pruły się tak samo, ale również tak samo jak u nas przeważająca ilość kobiet kochających się kochać, myśli o sobie "jestem chyba kurwą" (kobiety, proszę nie zaprzeczać, część,może nawet tak nie myśleć, ale tak postępuje), bo tak mężczyźni powtarzali, utwierdzali ich w tym mniemaniu, bo "ich rzecz" nie może robić tego na co ma ochotę - od (co najmniej) dwóch tysięcy lat, czyli od około dwudziestu wieków.

Apage Satanas :D.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno jest pewne, żeby iść na przód trzeba ćwiczyć cierpliwość, opanowanie i wytrwałość, wiem to z doświadczenia, próbując dorzeć do celu "chybcikiem" można tylko zrazić drógą połowę :)

Co do Grey'a, również się wybieramy, mimo że najlepszych opinii nie ma to zawsze coś nowego w kinie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Historia będzie dramatycznie krótka :). Jak "Pan Świata" miał s i e b i e indoktrynować? Indoktrynował "swoją własność".

Racja i się z Tobą zgadzam. Z tym że mówiłeś, że to dłuższa historia a jednak okazała się bardzo krótka. Ale trafna.

A ja nie widzę zasadniczej różnicy między nami a islamem.

No ja niestety widzę wiele zasadniczych różnic. Nawet reszta przykładu który podajesz, w żaden sposób tego nie uzasadnia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie zaprzątam sobie tym głowy, szczerze mówiąc ta świadomość mnie na kręca, niż "boli",

póki co przerwa w próbach - zimowe grypy itd... ale nie długo powrót do tematu,

wybieram sie na "Grey-a" więc może to podsyci jej apetyt na nowe, książki połknęła wręcz...

Poszukaj książki gdzie postacie życią w świecie cuckold.

Nie jakiegoś poradnika, ale czegoś jak Grey.

Może coś tu znajdziesz:

https://www.cuckoldplace.pl/topic/1917-dobra-ksiazka/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co do meritum tematu to można powiedzieć tylko i aż tyle co zawsze: cierpliwość, rozmowa i nic na siłę, nie każda Kobieta musi kryć w sobie Hotkę, zaś bez rozmowy i cierpliwości można ten pierwiastek rozpusty tylko zdławić zamiast rozpalić.

co do toczącej się poboczem dysputy historiozoficznej wypowiem się, jako człowiek z branży, bom się i w tym kształcił i praktykuję zawodowo: odłóżcie sobie między bajki te brednie o wielowiekowej indoktrynacji. Kultura Europy jest przebogata, jej prądy wielowektorowe. W samym średniowieczu mieliśmy co prawda namiastkę (w porównaniu do cywilizacji wschodu maleńką namiastkę) teokracji, ale zaraz obok w miastach, wsiach po gospodach i klasztorach liczne były ogniska rozpusty i wyuzdania, które dziś nazwalibyśmy "wyzwoleniem" "nowoczesnością". Kultura jest niezwykle złożona, a wbrew myśleniu tych którzy historię znają tylko z legendy o graalu i gier komputerowych z rycerzami w roli głownej, ludzie dawnych czasów byli zaskakująco do nas podobni. Plecienie bzdur w stylu "ludzie żyli tak jak Kościół kazał, a tam sami zamroczeni jak u Eco mnisi byli " to wielkie uogólnienie w stylu "każdy homo ma hiv". Ludzie słuchali tego co chcieli slyszeć (tym bardziej że większość słyszeli w niezrozumiałej dla nich łacinie) i żyli tak jak chcieli żyć.

A kto nie wierzy niech poszuka erotyków pisanych na przestrzeni ostatnich XX wiekow. . jakież one "wyzwolone" i współczesne.

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ta książka wydaje się ciekawa:

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/145620/szelmostwa-niegrzecznej-dziewczynki

Tu zastanowiłbym się nad kupnem audiobooka:

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/111268/anatomia-monotonia

Słuchać kogoś może być czasem ciekawsze niż czytanie samemu.

Szczególnie usiąść we dwoje i otwierać się na wrażenia.

Kobiety więcej "widzą" uszami ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zb_maz

oj dzieki jak nie wiem co - super pomysł z tymi książkami :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zb_maz

wpadłem też ostatnio na taki pomysł :

planujemy z żoną latem wypad na kilka dni do ciepłych krajów... sami..

tam gdzie opalanie topless lub nago nie budzi zastrzeżeń wręcz jest przychylne..

jeździliśmy często za nim pojawiło się potomstwo ale żona zawsze była w bikini,,,

choć obok pełno Kobiet topless lub nago, często mniej atrakcyjne można rzecz nikomu nie ujmując...

spróbuje ją namówić na topless lub może i nagość...

wiem że ktoś zawsze zerknie na nią wtedy i bedzie to widzieć... :) i czuć na sobie wzrok innych :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...