Skocz do zawartości
poszukujący36

Rogacz -co czuje? jak stał się rogaczem?, co jest przyczyna rogatych fantazji?:)

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie:)

Nie wiem czy byl taki temat jeżeli tak to proszę o przekierowanie :) Na wstępie zaznaczam iz nie chce nikogo urazić.

Interesuje mnie podloze, przyczyny stania sie rogaczem. Podobny temat podloże cuckoldu bardzo mnie zaciekawil, niemniej jednak nie do konca odpowiedzial na nurtujace mnie pytanie:)

Co czuje rogacz ze decyduje sie na wyrazenie zgody na zdrade swojej zony, dziewczyny, partnerki? Nie czuje sie upokozony, zaniedbany, odtracony? A slowa, iz zrobi wszystko dla swojej hotki, nie sa tylko proba rekompensaty, poradzenia sobie z trauma jaka jest to, iz w łonie jego ukochanej gości jakiś bull?:) czy jest to jakas forma masochizmu?:)duchowego a nie cielesnego?

Czy hotka wychowa swojego syna na bulla czy rogacza?:)

Może jakieś geny?

Co czuje hotka do rogacza?czy serio milosć? i realizuje jego pragnienia czy tylko swoje, I tylko tak tlumaczy to, iz on juz jej nie zaspokaja cielesnie i duchowo? ze juz sie jej znudzil? dlaczego szuka bulla?

Gawedzilem kiedys z jedna cudowna hotka i ona mowiła podczas stosunku ze swoim rogasiem ze mam na nia ochote i ze bede ja r... a jego to podniecilo maxymalnie:) to byla podnieta czy stres strach przerazenie?:) jakbym ja to uslyszal to pewnie szczena i nie tylko by mi opadla:)

Rozumiem co kreci mnie i dlaczego:) -  nie bede pisal bo czesc powodow jest pozytywnych a czesc bardzo czarnych i zlych:)

Czekam na opdowiedzi sugestie przemyslenia moze ktos uzna ze warto cos ciekaeg odpisac:)

pozdrowienia dla wszystkich

M.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba wszystko, o co pytasz, zostało już poruszone w kilku innych tematach... Wystarczy pogrzebać, poczytać. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

leniwiec to moje drugie imie:) poproszę poszukiwacza moze lukasek mi pomoże w wolnej chwili ciekawi mnie czy na pewno są odpowiedzi na wszystkie pytania:) zapewne tak bo forum istnieje juz troche czasu ale czy aby na pewno:)?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taaaaak, jasne. I będziemy mieli po 100 wątków z dwoma postami, na te same tematy. "Genialne"! Jak na to wpadłeś?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:)

Nie wiem czy byl taki temat jeżeli tak to proszę o przekierowanie :) Na wstępie zaznaczam iz nie chce nikogo urazić.

Interesuje mnie podloze, przyczyny stania sie rogaczem. Podobny temat podloże cuckoldu bardzo mnie zaciekawil, niemniej jednak nie do konca odpowiedzial na nurtujace mnie pytanie:)

Co czuje rogacz ze decyduje sie na wyrazenie zgody na zdrade swojej zony, dziewczyny, partnerki? Nie czuje sie upokozony, zaniedbany, odtracony? A slowa, iz zrobi wszystko dla swojej hotki, nie sa tylko proba rekompensaty, poradzenia sobie z trauma jaka jest to, iz w łonie jego ukochanej gości jakiś bull? :) czy jest to jakas forma masochizmu?:)duchowego a nie cielesnego?

Czy hotka wychowa swojego syna na bulla czy rogacza? :)

Może jakieś geny?

Co czuje hotka do rogacza?czy serio milosć? i realizuje jego pragnienia czy tylko swoje, I tylko tak tlumaczy to, iz on juz jej nie zaspokaja cielesnie i duchowo? ze juz sie jej znudzil? dlaczego szuka bulla?

Gawedzilem kiedys z jedna cudowna hotka i ona mowiła podczas stosunku ze swoim rogasiem ze mam na nia ochote i ze bede ja r... a jego to podniecilo maxymalnie:) to byla podnieta czy stres strach przerazenie? :) jakbym ja to uslyszal to pewnie szczena i nie tylko by mi opadla:)

Rozumiem co kreci mnie i dlaczego:) -  nie bede pisal bo czesc powodow jest pozytywnych a czesc bardzo czarnych i zlych:)

Czekam na opdowiedzi sugestie przemyslenia moze ktos uzna ze warto cos ciekaeg odpisac:)

pozdrowienia dla wszystkich

M.

Charakter leniwca nie pasuje do bulla - bull musi się "napracować" i to solidnie żeby zaspokoić hotkę, na bycie leniwcem może sobie pozwolić  rogacz ;)

Odpowiem Ci krótko na te wszystkie pytania - nie ma na nie jednej odpowiedzi, każda para, każda hotka, każdy rogacz przeżywa to inaczej, również genezy zostania rogaczem czy hotką też są różne.

Jedynym rozwiązaniem żebyś mógł coś się dowiedzieć jest przeczytanie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...