Skocz do zawartości
Zouza

Fantazje i ich opis

Rekomendowane odpowiedzi

...myśl o tym aby nie przestawał ani na chwilę spijać podniecenia wprost z jej rozpalonej cipki. Aby w dalszym ciągu leniwie drażnił ją między udami swoim językiem, nieco szorstkim w dotyku ale przyjemnie wilgotnym...

Chwycił ją mocno rękoma za biodra i władczo przytrzymał jej ciało tak by nie mogła wykonać żadnego ruchu. Jego usta jeszcze mocniej przywarły do jej oblanej podnieceniem cipki a jego język z coraz większą pasją i śmiałością zagłębiał się pomiędzy wargami, które były już bardzo mocno wilgotne od jej soczków zmieszanych z jego śliną. Cudownie smakowała i pachniała budząc w nim coraz większe pożądanie i coraz dziksze żądze...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio myślę o tym, że bardzo bym chciała żeby ktoś podglądał mnie i mojego chłopaka. Wczoraj, podczas zabaw na kanapie, wyobrażałam sobie że w ciemnym rogu pokoju, powoli popijając drinka, siedzi dojrzały, dobrze ubrany mężczyzna... Nie pisnęłam nawet słowa partnerowi, ale ta wizja sprawiła mi wieeelee subtelnych, acz wnikliwych doznań ;D
Kiedy bawiłam się jego penisem, a bardzo lubię to robić (wręcz z namaszczeniem), kiedy mnie lizał rozkraczoną i totalnie widoczną, kiedy tak cholernie dobrze kochał mnie na tej kanapie... A w kąciku oka, tylko ten ruch ręki by upić kolejny łyk z kwadratowej szklanki... Na prawdę, kosmicznie nakręca mnie myśl że ktoś mógłby to obserwować. 

W zakamarkach umysłu myślę o jego dołączeniu do nas, ale bardzo nieśmiało, i na razie wręcz ostrożnie i lekko niechętnie. Ale to intrygujące, muszę przyznać....

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...