Skocz do zawartości
Zouza

Fantazje i ich opis

Rekomendowane odpowiedzi

wyszedłem z łazienki zostawiając ją samą, po chwili stojąc w kuchni ujrzałem ją jak nago paraduje z przedpokoju do salonu, widziałem - nie pierwszy raz - jej kołyszące się biodra i delikatnie falujące pełne i kształtne piersi, których piękno jeszcze bardziej uwypuklały sterczące sutki - czułem narastającą falę pożądania i podniecenia...

weszła do salonu gdzie na kanapie ułożyłem jej ulubioną czerwoną sukienkę, po drodze sięgnęła do szuflady wyjmując z niej czarną koronkową bieliznę i pończochy samonośne... usiadła na kanapie i wiedząc, że ją obserwuję ubierała się, a robiła to bardzo wyzywająco, stojąc tyłem do mnie pokazując mi kształtną pupę wciągała koronkowe majtki, kołysząc przy tym zmysłowo biodrami, potem włożyła biustonosz, a czyniąc to również nie zapomniała odwrócić się z moją stronę i wyeksponować swój piękny biust... po chwili usiadła na skraju łóżka i powoli, delikatnie, bezszelestnie i jednocześnie cholernie zmysłowo zaczęła zakładać pończochy najpierw jedną potem drugą, a ja stałem i patrzyłem na nią i podniecałem się tym widokiem jak nastolatek... już myślałem, że nie wytrzymam i po prostu nie patrząc na to, że dochodzi już godzina przyjścia umówionych gości, zacznę się z nią kochać, myśli te przerwał dzwonek domofonu, ja poszedłem otworzyć drzwi, a ona w tym czasie zażyła sukienkę...

(cd...)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wdrapali się po schodach na górę... dzwonek do drzwi... moim oczom ukazał się widok Ona - uśmiechnięta, wzrok zadziorny, on - mojego wzrostu dobrze ubrany... weszli do środka, panowie wymienili kurtuazyjne uściski na powitanie, dziewczyny ku zdumieniu panów zachowały wymieniły na powitanie siarczysty pocałunek - co nam się bardzo spodobało... usiedliśmy w pokoju wygodnie gdzie na stole oprócz napojów i przekąsek leżała talia kart :) 

cdn...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zrobiłem drinki, podałem gorące napoje i zacząłem tasować karty...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zrobiłem drinki, podałem gorące napoje i zacząłem tasować karty...

halo nooo.... tak się nie przerywa!!

poproszę o więcej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.08.2017 o 16:12, iko pisze:

halo nooo... tak się nie przerywa!!

poproszę o więcej

przerywa się przerywa, jak trzeba to się przerywa... :)

dopisz kilka zdań... też poczytam :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z kartami jakoś słabo szło... więc może teraz pójdzie lepiej :)
Zouu jako pomysłodawca też może coś napiszesz :P

.......................................................................................

usłyszałaś ciche stukanie do drzwi... zajrzałaś przez wizjer i zobaczyłaś uśmiechniętego, z rozwianą fryzurą, z iskrami w oczach faceta w średnim wieku... otworzyłaś... stał trzymając w ręku łóżko do masażu - zgodnie z zamówieniem był punktualnie... wszedł do mieszkania, wskazałaś mu miejsce w którym mógł rozłożyć łóżko... poszłaś do łazienki aby wziąć prysznic... wyszłaś z wanny, owinęłaś się ręcznikiem kąpielowym... wróciłaś do pokoju, w którym stało łóżko do masażu, a obok niego stał masażysta... zrzuciłaś z siebie ręcznik pokazując mu całe swoje nagie i oczekujące na relaksujący masaż ciało... pomógł ci położyć się na łóżku... sięgnął po olejek do ciała, zwilżył ręce i zaczął dotykać twojego ciała... 

(kto następny)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to miała być kontynuacja rozpoczętej historii, a tu kilka różnych wątków jest. Dobrze byłoby to spiąć jakąś słowną klamrą :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja kontynuuje...

Nie mogła się zdecydować, o czym dalej fantazjować, pewne było jedno — obie historie rozgrzewały ją jeszcze bardziej, mimo iż kąpiel ciągle była gorąca, cały czas też się delikatnie pieściła. Męskie dłonie masażysty, które pieszczą jej zmęczone ciało czy impreza... Pomyślała, że masaż przed zabawą jest idealnym przygotowaniem i w ten sposób postanowiła połączyć obie historie...

Gorące dłonie masażysty idealnie komponowały się z tym, co czuła w wannie, gdy fale ciepłej wody muskały jej skórę ,wydawało się jej za naprawdę czuje ten dotyk. Każdy ruch przystojnego masażysty wprowadzał ją w błogi stan rozluźnienia. Leżąc i delektując się dotykiem wyobrażała sobie go całkiem nagiego co spowodowało dreszczyk podniecenia, nic nie mogło wyprowadzić jej z tego stanu.

Dłonie poruszały się najpierw niewinnie po plecach, usuwając z nich napięcie. Z czasem delikatnie zbliżały się do pośladków, po chwili całe były pokryte olejkiem.

> Bardzo lubiła dotyk w tym miejscu, co spotęgowało jej podniecenie wywołane wyobrażeniem nagiego masażysty.

W pewnej chwili poczuła jak stróżka ciepłego olejku do masażu spływa jej między pośladkami aż do cipki, której wargi były nieco rozchylone z powodu podniecenia. Kropla olejku musnęła jej łechtaczkę, co objawiło się delikatnym westchnięciem...

/On
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to miała być kontynuacja rozpoczętej historii, a tu kilka różnych wątków jest. Dobrze byłoby to spiąć jakąś słowną klamrą

Spróbowałem połączyć dwie historie
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...)i wtedy usłyszała przy uchu ciche:

-uklęknij teraz jak grzeczna dziewczynka, każda część Twojego ciała musi być odpowiednio wymasowana.

Zrobiła to o co ją poprosił, a w zasadzie co kazał jej zrobić. Głowę miała pochyloną w taki sposób, że policzkiem dotykała łóżka, dłonie wyciągnęła przed siebie. Czekała.

Poczuła jego język na swojej mokrej cipie. Poruszał się powoli, zwinnie, ale leniwie. Drażnił ją niemiłosiernie. Masował w zasadzie. Z jej ust wydobył się cichy pomruk, świadczący o tym, że jest cudownie. Matko i córko, to było kurewsko fantastyczne uczucie!

W głowie miała tylko jedną myśl...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...