Skocz do zawartości
_nikt_

a może by tak dać się ponieść :D

Rekomendowane odpowiedzi

jest jesienne piękne popołudnie, siadam w samochód i jadę do centrum na spacer...
po 30 minutach i walce z zaparkowaniem jestem już na rynku naszego miasta i idę sobie ciesząc się widokami jeszcze nie do końca zimowo ubranych kobiet...
postanowiłem zatrzymać się na chwilę i usiąść na ciastko i kawę w jakieś kawiarence, wszedłem zamówiłem i usiadłem przy stoliku... obok siedziała młoda, około 40-tki kobieta, która od razu wpadła mi w oko, lecz jak się po chwili okazało, że nie była sama lecz z facetem... po chwili zapytałem czy nie wiedzą jak dotrzeć do jednej z galerii i tak od słowa do słowa zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i już po chwili siedzieliśmy przy jednym stoliku... ja zacząłem mówić, że szczególnie uwielbiam akty, to wyraźnie poprowadziło nas dalej w kierunku delikatnie zawoalowanej rozmowy na temat erotyki, zauważyłem jak dziewczyna zaczyna nabierać rumieńców i po chwili jej partner wyszedł żeby zapłacić rachunek a ona mi powiedziała, czy zamiast galerii nie miałbym ochoty spędzić kilku wieczornych godzin w ich towarzystwie... a ja na to, że bardzo chętnie im potowarzyszę szczególnie jeśli lubią grać w karty :)
zaproponowali, że zabiorą mnie do siebie i żebym się nie pogubił to kolega pojedzie ze mną, a Pani weźmie ich samochód, i tak też się stało...
na miejsce dotarliśmy po około 30 minutach, weszliśmy do mieszkania i usiedliśmy przy kawie i drinku i zaczęliśmy grę w karty... po kilku rundach i paru drinkach gospodarz zaproponował, że gramy w rozbieranego co wyraźnie spodobało się gospodyni... nie trwało to długo jak po kilkunastu rozdaniach siedzieliśmy już nadzy i wtedy zaczęliśmy grać na rozkazy :)
pierwszym z nich było że Pani ma zwycięzcy zrobić lodzika, następnie było, że przegrany ma zrobić Pani minetkę, nie zapominając o wylizaniu dupki smile.gif kolejnym życzeniem był masaż piersi w wykonaniu pana który przegra rozdanie, jak już wszyscy byliśmy mocno podnieceni całą sytuacją karty już nie były potrzebne, Pani zażyczyła sobie, że chce poczuć nas obu w sobie, i wzięła mnie do buzi a gospodarz posuwał ją od tyłu... jak nadszedł czas na zmianę ja brałem Panią od tyłu a Pani robiła loda gospodarzowi i tak na zmianę, na koniec wstępnych zmagań spuściliśmy się Pani na piękne cycki...  :)  ona sobie to wmasowała i tak się zaczęła nasza zabawa która trwała do późnej nocy...

images.jpg

• Lubię 19

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie trwało to długo jak po kilkunastu rozdaniach siedzieliśmy już nadzy i wtedy zaczęliśmy grać na rozkazy smile.gif

I w ten sposób nikt nie przegrał ;):P:redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny scenariusz.  My także fajnie zaczęliśmy się kiedyś bawić zaczynając od niewinnej gry w karty (i także nikt nie przegrał ;)).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mogę nawet przegrać. Pod warunkiem że miłe tego będą skutki  :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dilami ale ja nie widzę innej opcji jak tylko miłe skutki - bo inaczej cała zabawa nie ma sensu :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny scenariusz.  My także fajnie zaczęliśmy się kiedyś bawić zaczynając od niewinnej gry w karty (i także nikt nie przegrał ;)).

Z perspektywy czasu mój wcześniejszy post śmiesznie brzmi. Eh te scenariusze.

• Lubię 2
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za to jak miło powspominać prawda? ;) 
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za to jak miło powspominać prawda? ;)

Jasne że tak, i nikt nie powie że nie  :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.03.2015 o 13:45, Menczi pisze:

Odnoszę wrażenie, że większość spraw toczy się według jakiegoś scenariusza :) czy nam się to podoba czy nie... 

W dniu 23.03.2015 o 20:10, Menczi pisze:

Jasne że tak, i nikt nie powie że nie  :P

no ja na pewno nie powiem, ze nie :P:lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest jesienne piękne popołudnie, siadam w samochód i jadę do centrum na spacer...

po 30 minutach i walce z zaparkowaniem jestem już na rynku naszego miasta i idę sobie ciesząc się widokami jeszcze nie do końca zimowo ubranych kobiet...

postanowiłem zatrzymać się na chwilę i usiąść na ciastko i kawę w jakieś kawiarence, wszedłem zamówiłem i usiadłem przy stoliku... obok siedziała młoda, około 30-tki kobieta, która od razu wpadła mi w oko, lecz jak się po chwili okazało, że nie była sama lecz z facetem... po chwili zapytałem czy nie wiedzą jak dotrzeć do jednej z galerii i tak od słowa do słowa zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i już po chwili siedzieliśmy przy jednym stoliku... ja zacząłem mówić, że szczególnie uwielbiam akty, to wyraźnie poprowadziło nas dalej w kierunku delikatnie zawoalowanej rozmowy na temat erotyki, zauważyłem jak dziewczyna zaczyna nabierać rumieńców i po chwili jej partner wyszedł żeby zapłacić rachunek a ona mi powiedziała, czy zamiast galerii nie miałbym ochoty spędzić kilku wieczornych godzin w ich towarzystwie... a ja na to, że bardzo chętnie im potowarzyszę szczególnie jeśli lubią grać w karty smile.gif

zaproponowali, że zabiorą mnie do siebie i żebym się nie pogubił to kolega pojedzie ze mną, a Pani weźmie ich samochód, i tak też się stało...

na miejsce dotarliśmy po około 30 minutach, weszliśmy do mieszkania i usiedliśmy przy kawie i drinku i zaczęliśmy grę w karty... po kilku rundach i paru drinkach gospodarz zaproponował, że gramy w rozbieranego co wyraźnie spodobało się gospodyni... nie trwało to długo jak po kilkunastu rozdaniach siedzieliśmy już nadzy i wtedy zaczęliśmy grać na rozkazy smile.gif

pierwszym z nich było że Pani ma zwycięzcy zrobić lodzika, następnie było, że przegrany ma zrobić Pani minetkę, nie zapominając o wylizaniu dupki smile.gif kolejnym życzeniem był masaż piersi w wykonaniu pana który przegra rozdanie, jak już wszyscy byliśmy mocno podnieceni całą sytuacją karty już nie były potrzebne, Pani zażyczyła sobie, że chce poczuć nas obu w sobie, i wzięła mnie do buzi a gospodarz posuwał ją od tyłu... jak nadszedł czas na zmianę ja brałem Panią od tyłu a Pani robiła loda gospodarzowi i tak na zmianę, na koniec wstępnych zmagań spuściliśmy się Pani na piękne cycki... smile.gif ona sobie to wmasowała i tak się zaczęła nasza zabawa która trwała do późnej nocy...

Ale nie opowiedziałeś tej zabawy która trwała do późnej nocy :indians:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...