Skocz do zawartości
ktoś

extreme

Rekomendowane odpowiedzi

Czyżbym tak sugestywnie pisał , że podejrzewacie tekst "z życia wzięty" ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy byłem nieszczęśliwy lub zawiedziony ? Raczej nie , raczej zostałem zaskoczony takim obrotem sprawy . Już sama myśl , że mogę być blisko, słyszeć jak się kocha powodowała „pewien dyskomfort w chodzeniu” . Z mojego punktu widzenia było to o niebo lepsze niż jej wyjścia i ranne powroty , gdzie byłem tylko zdany na galopującą wyobraźnię (wspartą internetem) i jej opowieści po powrocie . Czasem gdy była bardzo zmęczona nawet nie miała siły na nic poza „było cudownie , jutro Ci powiem” … zasypiała i pozostawiała mnie w stanie totalnej erekcji . A teraz , cóż czekałem na kolejny przyjazd Marka , na jego przeprowadzkę …. miała wtedy nastąpić inauguracja sypialni .

Marek przyjechał wieczorem …. usiedliśmy razem do kolacji … wino opalizowało rubinowo w płomykach świeczek gdzieś w tle pełzała muzyka . Kicia siedziała grzecznie na szczycie stołu , my po obu jej stronach … Nie wiem jak Marek ale ja czułem narastające w powietrzu napięcie . Chyba znał już jej plany , a może wspólnie je ustalali …

-Przepraszam was na chwilę – powiedziała Krysia zostawiając nas przy napoczętej butelce wina .

Przesiedliśmy się na fotele , atmosfera dalej wibrowała . Nie był to przecież pierwszy raz gdy byliśmy razem ale wszyscy czuliśmy się jakby to było po raz pierwszy , jakby ta noc miała wszystko zmienić . Rozmowa nie kleiła się obydwaj czekaliśmy na jej powrót . Nie wiem jak to odczuwał Marek ale narastające podniecenie aż buzowało we mnie .

Usłyszałem stuk jej obcasów … weszła … koronkowa koszula nocna spływała do ziemi , wydawała się tak zwiewna, delikatna i kusząca.  Podeszła kołysząc biodrami … pochyliła się i pocałowała mnie w usta . Widziałem jak jej sterczą czubeczki piersi , jakby chciały przebić się przez delikatną koronkę . Dotknąłem jej biodra … nie miała na sobie majteczek … lekko odepchnęła mnie i podeszła do Marka . Wzięła jego rękę przesunęła nią po swoim udzie a potem pociągnęła żeby poszedł za nią . Wpatrywał się w nią jak zahipnotyzowany i szedł prowadzony za rękę … Patrzyłem jak wchodzą do sypialni … nie zamykali drzwi … weszli na schody . Krysia obróciła się i widziałem jak się całują , jak jego ręka wędruje pod nocną koszulą jak ona wtula się w niego i lekko rozchyla uda . Pewnie była już zupełnie mokra … a potem odwróciła się i pociągnęła go po schodach do ich sypialni . Dokończyłem wino …. prawie jednym haustem … poszedłem za nimi aż do granicy schodów . Widziałem niemal jej nagie ciało leżące na bordowej pościeli i Marka całującego jej piersi … Marka rozchylającego jej uda i wchodzącego w jej mokrą cipkę . Jej uda obejmującego go i dłonie na jego plecach … Może raczej widziałem to tylko w wyobraźni bo granica schodów odcinała mnie od miejsca skąd widziałbym cokolwiek . Ale to co słyszałem było jak muzyka , kreśląca obrazy pościeli , Kici i Marka splecionych, kochających się, zatopionych we wzajemnym uniesieniu .

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jednak wolę bardziel lajtowe klimaty, to mnie za dużo nerwów kosztuje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jednak wolę bardziel lajtowe klimaty, to mnie za dużo nerwów kosztuje

to przestaw się na tryb "kochanek" :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to przestaw się na tryb "kochanek" :-P

Nie dlaczego, a nie mogę być "Laitowy Bull"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...