Skocz do zawartości
Zouza

Mężczyznę poznaje się... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Mężczyznę poznaje się po

stosunku do kobiety  i stosunku z kobieta  :mrgreen:

w reszcie kwestii niech sie tu  wypowiadaja  nasze zajebiste Panie  :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potrafi zapanować nad swoją kobietą absolutnie nie podważając jej panowania nad nim :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyznę poznaje się ponoć po tym jak kończy, nie jak zaczyna. To jedna z rzeczy po której można poznać czy dany Pan aby faktycznie ma jaja.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyznę poznaje się po tym czy zaspokoił kobiecie 4 podstawowe elementy:

• Nakarmić
  • Napoić
  • Zapewnić poczucie bezpieczeństwa
  • Bzyknąć...
Panowie.... zawsze w tej kolejności...
Czyli ni chuja nim nie jestem ?

Mimo że znoszę humorki, że jestem (zwykle) na gwizdek kiedy tego wymaga , mimo że nie przytakuję kiedy mam inne zdanie, mimo że nie raz mam ochotę wygarnąć a zachowuję spokój żeby nie dolewać oliwy do ognia.

To znaczy że nie jestem mężczyzna a jedynie pizdą? *)

Mężczyznę poznaje się sie po tym, że wiedząc że nie da rady to proboje zawrócić rzekę kijem. Coś jak z tym wózkiem opisanym przez Sema. Mężczyzna nie rezygnuje tak łatwo z celu jaki sobie obrał. Tym samym dowiodłem że jestem mężczyzną. Trochę pizdowatym ale mężczyzną :)

*) rym przypadkowy ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyzny się nie poznaje. Poznaje się z mężczyzną (najlepiej atrakcyjne damy).

Poza tym o tym, że ktoś jest mężczyzną, a nie byle facetem to się wie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Mężczyzny się nie poznaje. Poznaje się z mężczyzną (najlepiej atrakcyjne damy).

Poza tym o tym, że ktoś jest mężczyzną, a nie byle facetem to się wie.

Bzdura. Pozory mylą. A i faceci pięknie się zachowują gdy chcą zdobyć. Cza być czujną a i tak można na gnojka trafić ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytalem pobieżnie cały watek. Padło tu wiele definicji, cech prawdziwego i nieprawdziwego mężczyzny. Czasem padły też sprzecowy. Natomiast ja stwierdze że... 

Prawdziwy mężczyzna jest sobą.

Możliwe że w dzień rozwinę /TenOn

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdura. Pozory mylą. A i faceci pięknie się zachowują gdy chcą zdobyć. Cza być czujną a i tak można na gnojka trafić ;)

Naszej kochanej Iko brak kobiecej intuicji?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Naszej kochanej Iko brak kobiecej intuicji?

Nie brak. Jednak jest człowiekiem a mylić się jest rzeczą ludzką :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...