Skocz do zawartości
Zouza

Mężczyznę poznaje się... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

jedna wybierze gentelmena 

- jakże to pooojemne... określenie? Znaczy, są skrajne oczekiwania pań, od tak nazywanego delikwenta.

Nie jest nim mężczyzna, który wręcza kobiecie kwiaty. Powód banalnie oczywisty.

Tłumacząc dosłownie - łagodny mężczyzna. To określenie nie istnieje w języku polskim. 

Paradoksalnie i na powyższy dowód, jest używane, jako powitanie entuzjastów mordobicia (boks, MMA, KSW) w formie - Panie i Panowie, Ladies and Gentlemans.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: po czym poznać prawdziwego mężczyznę hm.... może po tym że jak się kobieta rozstanie z nim, to facet dalej ją szanuje.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio, ale to trzeba się rozstać, żeby się przekonać. Poważna komplikacja;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyznę poznaje się po podejściu do kobiet. ....

Twój post to opis idealnie oddający mojego męża:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio, ale to trzeba się rozstać, żeby się przekonać. Poważna komplikacja;)

- prawdziwe, przekonujemy się przez doświadczenie.

Można jednak antycypować zachowanie strategiczne, ważne, przez poczynania testowanej osoby na faktach z pozoru banalnych.

O ile ktoś szanuje także osoby mało wpływowe, "maluczkie", to jest duże prawdopodobieństwo, że będzie z szacunkiem odnosić się do... byłego. Mała szansa natomiast dla osoby widzącej otoczenie, jako biało-czarne. :)  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Uncle zgadza się, ale patrząc na swoich znajomych większość par która się rozstała, to aż rzygać mi się chce jak panowie bluzgają na swoje byłe. Chodzi mi o to że z punktu obserwatora też można poznać prawdziwego mężczyznę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można by rzec - łysy... ;)

Wrrdna zouza...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyznę poznaje się po podejściu do kobiet. 

Prawdziwy mężczyzna kobietę szanuje. Szanuje jej potrzeby i jest z nią w tym szczery. Nie udaje, tylko po to by zaspokoić swoje. Nie jest egoistą. Prawdziwy mężczyzna kobietę docenia. 

Prawdziwy mężczyzna przyznaje się do błędów. Przyznaje się do złych emocji, do smutku i cierpienia, w przeciwieństwie do machomanów, którzy zawszę muszą być twardzi i niezłomni. Prawdziwy facet ma emocje. I lubi emocje. 

Prawdziwy mężczyzna dba o siebie. Nie tylko o swój wygląd zewnętrzny. Dba o swoje pasje, ciągle się rozwija, nie stoi w miejscu. Z takim mężczyzną życie jest ciekawe, szalone, pełne emocji. Ale w tym wszystkim nie zapomina o priorytetach. 

Podoba mi się ten temat ;)

...a mi podoba się Twój wpis....poddając się samokrytyce - trzeba nad sobą popracować ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się ten temat

Dziękuję :)

A mnie podoba się to, co napisałaś - celne, w punkt! :)

Wrrdna zouza...

Co prawda Zouza, ale dziękuję :D

Nick zobowiązuje :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"menczyzne" najłatwiej poznać po ... wypustce

a tak bardziej serio to: jednak cały jeszcze czas - opiekuńczość.. bo nie ma co udawać wciąż rządzimy (my faceci) na pozór przynajmniej i należy to jakoś wynagrodzić.. dodam jeszcze szpanerską błyskotliwość/inteligencję (przydaję się)  oraz spokój/opanowanie... oczywiście piszę tu o "wierzchołkach"...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...