Skocz do zawartości
Zouza

Mężczyznę poznaje się... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mówiła moja babcia: Tylko świnia nie zmienia zdania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i sprawa się rypła! Lolek jest kobietą, więc wie co kobiecie przychodzi łatwiej, a co trudniej. :D

Idąc dalej nie mow mi ze nie słyszałaś nigdy o przyjaciółkach które dalej sie przyjaźnią mimo ze jasna odbiła/przespała sie z chłopakiem drugiej.. Dla kolesi to nie do pomyślenia.

Serio?

Ja akurat znam przypadki, gdy kobiety w takich sytuacjach się już nie przyjaźnią.

I też przypadki, gdy kolega koledze - pardon - zerżnął żonę/dziewczynę, a o żadnym cuckoldzie mowy nie było.  

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdy kolega koledze - pardon - zerżnął żonę/dziewczynę, a o żadnym cuckoldzie mowy nie było.

No fakt też znam taki przypadek :->
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Voo:......po wypastowanych,porządnych butach,dobrym nożu w kieszeni(zawsze!),zegarku,wiecznym piórze i zadbanych dłoniach......(i pewno zaraz mnie tu zlinczują)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lysy, aż zaniemówiłeś? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lysy, aż zaniemówiłeś? ;)

Albo dobry nóż w kieszeni się nagle otworzył;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piszę z komórki i ten mobilny kliwnt jest kapkę nieczytelny. A chodziło mi o to, że parę dni temu zgubiłem nóż, z którym się nie rozstawałem i teraz czuję się niekompletny i nagi... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można by rzec - łysy... ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyznę poznaje się po podejściu do kobiet. 
Prawdziwy mężczyzna kobietę szanuje. Szanuje jej potrzeby i jest z nią w tym szczery. Nie udaje, tylko po to by zaspokoić swoje. Nie jest egoistą. Prawdziwy mężczyzna kobietę docenia. 

Prawdziwy mężczyzna przyznaje się do błędów. Przyznaje się do złych emocji, do smutku i cierpienia, w przeciwieństwie do machomanów, którzy zawszę muszą być twardzi i niezłomni. Prawdziwy facet ma emocje. I lubi emocje. 

Prawdziwy mężczyzna dba o siebie. Nie tylko o swój wygląd zewnętrzny. Dba o swoje pasje, ciągle się rozwija, nie stoi w miejscu. Z takim mężczyzną życie jest ciekawe, szalone, pełne emocji. Ale w tym wszystkim nie zapomina o priorytetach. 

Podoba mi się ten temat ;)

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się ten temat

A mi się podoba to, co napisałaś:) Trochę tak szukałem sobie jakiejś definicji czy opisu, z którym bym się zgadzał - Ty trafiłaś w zasadzie w punkt. Mężczyznę, definiują poniekąd jego stosunek i relacje z kobietami.

A kiedy myślę o jakimś wzorze do naśladowania, to jednak zawsze przychodzi mi na myśl Wieniawa-Długoszowski:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...