Skocz do zawartości
Zouza

Mężczyznę poznaje się... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Mniej więcej tak rzadki jak św. Graal ?

Rzadki, ale ja akurat mam szczęście żyć z takim :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadki, ale ja akurat mam szczęście żyć z takim :)

To kłaniam się z uznaniem, i Tobie, i Rzadkiemu . Który w tej sytuacji musi mieć na imię: Pierwiastek  :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem i pewnie zaraz poleci tu fala ataków w moja stronę , dlatego nadmienię ze znam bardzo dużo kobiet które stosują te sama zasadę , faceta poznaje sie po tym ze jesli powie to i to , to tak bedzie!!!

hmmm

a prawdziwą kobietę??

mówi jedno a robi drugie??? :):):)

a tak poważnie to wydaje się mi że to,

że nasze zachowanie nie różni się od tego co mówimy

to nie jest cecha zdominowana płcią

tak samo jak przeciwny biegun

czyli mówienie jednego, a robienie czegoś innego

bardziej bym to wiązał z klasą człowieka bez wzgledu na płeć

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mowie w relacjach damsko męskich tylko;) ja mowie generalnie po tym sie poznaje faceta nie chłopca, nie pizde ze słowo ważniejsze niż pieniądze!!!

Często słyszę no no tak umówiłem sie ale praca/ zarobek itp.

Robi z siebie frajera do cos nie jest mi po drodze;)

hmmm

bardziej bym to wiązał z klasą człowieka bez wzgledu na płeć

DOKŁADNIE!!!

ale niestety kobiety maja do tego bardziej ambiwalentne podejście.. A w związkach szczególnie:/

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgłaszam formalną prośbę o przeniesienie tematu do działu "Na wesoło".

Rzadki Graal o imieniu Pierwiastek przeważył szalę...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardziej bym to wiązał z klasą człowieka bez względu na płeć DOKŁADNIE!!! ale niestety kobiety maja do tego bardziej ambiwalentne podejście.. A w związkach szczególnie:/

Powiedz  Lolku czy wysuwasz takie stwierdzenia na postawie własnych przeżyć czy na podstawie jakiejś obiegowej opinii? A może dysponujesz badaniami statystycznymi na ten temat?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo wiedziałem;)

Zacznę od tego ze tak znaczy nie ;)

Przez to ze pracuje z ludźmi ... I widzę to jak ludzie są nie solidni i beznadziejni, widzę jak łatwo powiedzie tak sprzedam/załatwię... A potem ale przecież ja zarabiam to wole zarobić wiecej niż dotrzymać słowa...

Idąc dalej nie mow mi ze nie słyszałaś nigdy o przyjaciółkach które dalej sie przyjaźnią mimo ze jasna odbiła/przespała sie z chłopakiem drugiej.. Dla kolesi to nie do pomyślenia.

Po kontakty z kobietami generalnie ... Jak bym dostał 5 zł za każde stwierdzenie "... Ale zmieniłam zdanie, nie moge" byłbym milionerem.

Nie zrozum mnie zle nie uważam ze kolesie są prawili a babeczki nie. Uważam ze na 10 facetów 4 dotrzyma słowa niezależnie od sytuacji nawet gdy bedzie musiał cos poświecić stracić!!! A jesli chodzi o kobiety to na 10 beda to 2

I tak są to moje obserwacje;) czyli subiektywne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widać obracamy się w różnych światach albo po prostu wśród różnych ludzi.

Temat jest o facetach, więc nie będę drążyć wątku kobiecego. Nie wiem jednak co w tym złego, że ktoś zdanie zmienia albo po prostu nie może. Być może to łagodny sposób na powiedzenie "nie mam ochoty się z Tobą zadawać."

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz  Lolku czy wysuwasz takie stwierdzenia na postawie własnych przeżyć czy na podstawie jakiejś obiegowej opinii? A może dysponujesz badaniami statystycznymi na ten temat?

Ritto, ależ są na to nie obiegowe opinie, ale fachowe i święte orzeczenia.

Jak jest z kobietą orzekają mężowie wybitni, święci i ich wyroków nie kwestionujemy., Oraz się im podporządkowujemy. Każda inna droga to kult Szatana. I piekło po spłaceniu kredytu na mieszkanie.

Co jest dosyć nieprzyjemne.

„Każda kobieta powinna być przepełniona wstydem przez samo tylko myślenie, że jest kobietą”.

"kobieta jest świątynią zbudowaną na bagnie."

„obejmować kobietę to tak jak obejmować wór gnoju”.

„nic bardziej wadliwego nie było zrobione w pierwszym stworzeniu rzeczy; kobieta nie powinna być wtedy stworzona”.

„Kobieta ma się do mężczyzny tak, jak rzecz niedoskonała i ułomna (imperfectum, deficiens) do rzeczy doskonałej (perfectum)”.

"kobiety są winne wszystkich grzechów"

„Gdy widzisz kobietę, myśl, że to diabeł! Jest ona rodzajem piekła”.

Ponieważ kobiety są tak podłego składu należy się im nie tylko ostre BDSN, ale coś znacznie konkretniejszego - porządne, fachowe i ostateczne tortury:

"Standardowe tortury obejmowały : wieszanie za ręce, biczowanie, łamanie stawów i kości kołem, przypiekanie, gotowanie w oleju, wbijanie kolców w oczy, wlewanie wrzątku do uszu, wyrywanie obcęgami piersi i narządów płciowych, sadzanie na rozżarzonym żelazie lub węglach."

Bardzo uprzejmie proszę nasze forumowe hotki o zwrócenie uwagi na kluczowy termin: "tortury standardowe". Czekają je więc także jeszcze większe atrakcje.

Teraz o szczególną uwagę i powagę proszę te hotki, które są mamami.  Jako takie, są wyróżnione w sposób szczególny:

"Młodsze dzieci torturowano w celu uzyskania zeznań obciążających rodziców. W procesach o czary brane były pod uwagę `zeznania’ dwulatków!"

Tak więc wszystko jest już jasne. 

Hotki faktyczne są już stracone na kilka sposobów.  Aspirantki do tytułu hotki są stracone na razie na jeden sposób - poprzez fakt bycia kobietą, co czyni je worami gnoju.

Niczego nie obiecując, wydaje się jednak, że jest jakiś cień szansy na to, żeby wór gnoju dostąpił jednak pewnej łaski. Zrozumiała to siostra Faustyna.

Hotki są już stracone dla świata, jednak aspirantki mogą jeszcze odnaleźć właściwą drogę.

Jeśli już się umówiły z kochankiem, na spotkanie powinny się stawić z gromnicą oraz w habicie. Kochanek stawi się z wodą święconą.

Oboje będą odmawiać paciorki.

Bardzo proszę przy tym, żeby w trakcie tych czynności aspirantki nie zachodziły w ciążę. Podzielą wtedy los hotek zaopatrzonych w dzieci, które na torturach będą zeznawać przeciw matkom.

Kandydatów na kochanków upominam jednocześnie o to, by przypomnieli sobie starannie odpowiednie paciorki. i nie przystępowali do wyrywania obcęgami piersi aspirantkom, jeśli te się zachowają zgodnie ze świętymi żądaniami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie nie zrozumiałaś mnie !!! Broń Boże nie mówiłem o relacji damsko męskiej. Tylko o tym ze kobiecie duzo łatwiej przychodzi powiedziec nie zrobię Ci przelewu bo cos tam... Partnerka mówi nie zrobię tego bo zmieniłam zdanie. A nie nie chce sie z Toba przespać bo zmieniło sie cos tam. To normalne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...