Skocz do zawartości
Zouza

Mężczyznę poznaje się... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu tekst pewnej 80 letniej staruszki na widok faceta w rurach: Dawniej jak sie facet spuścił to ciele mozna bylo napoić, teraz to nawet znaczka nie przykleić.

*przykleisz.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- a, po czym się nie poznaje?

Poznać można po wszystkim - jak siedzi, jak się wita :)

post-15000-0-90435800-1454598252_thumb.jpg

post-15000-0-97748200-1454598281_thumb.jpg

post-15000-0-69784800-1454598312_thumb.jpg

post-15000-0-26289100-1454598459_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro z tematyką forum i mężczyzna to chyba chodzi o Kochanków (a może Zouza miała co innego na myśli), o to jak na początku zarówno mówią/piszą co to nie potrafią a potem wyszło szydło z worka ;) a i może o to jak "przed" reklamują się jak to są elastyczni i chcą zapewnić Hotce spełnienia jej fantazji, pragnień itp. itd. a po okazuje się że chodziło o spełnienie ale siebie, a nie Hotki, która wyniosła z tego wątpliwą przyjemność.

Edit: Oczywiście nie chodzi mi o uogólnianie na wszystkich, tylko wydaje mi się, że inspiracją wątku pozostają jednak Ci co pozostawiają po sobie to gorsze wspomnienie, Żeby nikt nie czuł się urażony.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam te podręcznikowe poradniczki jak powinien postępować facet, jaki powinien być, co powinien robić, co powinien lubić a czego nie powinien lubić.
Każdy facet ma swoje własne zasady (albo powinien je mieć), nie można określić, kto powinien jaki być. To jak się zachowujemy przy innych, to czasami czysta hipokryzja (tematów o hipokryzji było sporo na ZK). Społeczeństwo wywiera na każdym z nas pewne zachowania. Czy to, że spotykam dawną znajomą, której nie widziałem, wymaga  bym jej mówił "o jak ty ładnie wyglądasz" albo "wypiękniałaś". Też ktoś stwierdzi, że prawdziwy facet - dżentelmen właśnie tak by zrobił, a mnie aż mdli na takie coś. Osoba, która robi coś wbrew sobie, by tylko uszczęśliwić drugą osobę, szkodzi sama sobie. Zgoda można się poświęcić albo razem z partnerką budować coś na zasadach kompromisu, albo czasami na zasadzie niespodzianki. Nigdy nie gotuje, nie interesuje mnie to, dla odmiany mogę spróbować, powodując zatrucie układu pokarmowego mojej żony czy tam reszty domowników a ba nawet znajomych. Niech to będzie taka odmiana, wszyscy będą zaskoczeni że coś ugotowałem i w życiu już nic nie zjedzą co zostanie stworzone z mojej ręki. Jeśli chodzi o seks, każda kobieta jest inna ( i o dziwo to też nieraz padło tu na forum). Jedna będzie usatysfakcjonowana ostrym seksem inna zaś delikatnym. Hymm teraz pytanie po czym poznać, że mężczyzna jest mężczyzną ? Och był za ostry w łóżku - nieczuły, brutal! Delikatny ? miękka faja. Nie ma na to recepty.
Idąc tym tokiem, każdy powinien mieć napisany poradnik do danej osoby. Jaki powinien być Mirek do Panny Klaudii by uchodził za męskiego. A wiecie co jest najlepsze? Takiego poradnika nie ma, bo w rzeczywistości zwanej życiem nie uwzględniono tego. A druga sprawa odkrywanie i pisanie samemu takiego poradnika, dla samego siebie to esencja życia. Wzloty, upadki, piękne chwile, gorzkie dni, wszystko to sprawia, że nie jest nudno a człowiek musi się głowić i wkurzać (co też nie jest do końca wadą). I nie bronię tu męskiego ego, to co piszę tyczy się wszystkich niezależnie od płci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem i pewnie zaraz poleci tu fala ataków w moja stronę , dlatego nadmienię ze znam bardzo dużo kobiet które stosują te sama zasadę , faceta poznaje sie po tym ze jesli powie to i to , to tak bedzie!!!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

faceta poznaje sie po tym ze jesli powie to i to , to tak bedzie!!!

Tak mi się przypomniało z tym związane:

- Kochanie przecież mówiłem że naprawię tą półkę, nie musisz mi o tym przypominać co miesiąc.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem i pewnie zaraz poleci tu fala ataków w moja stronę , dlatego nadmienię ze znam bardzo dużo kobiet które stosują te sama zasadę , faceta poznaje sie po tym ze jesli powie to i to , to tak bedzie!!!

Podoba mi się to.

Nie doceniamy tej cechy u ludzi dopóki nie trafimy na osobnika nałogowo rzucającego słowa na wiatr. To wykańcza relację.

Mezczyzna, na ktorym mozna polegać to dla kobiety skarb.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Voo:......po wypastowanych,porządnych butach,dobrym nożu w kieszeni(zawsze!),zegarku,wiecznym piórze i zadbanych dłoniach......(i pewno zaraz mnie tu zlinczują)

O linczu z powodu zadbanych dłoni słyszałem. Ale z powodu wiecznego pióra - to pewna nowość na rynku linczowania.

Mezczyzna, na ktorym mozna polegać to dla kobiety skarb.

Mniej więcej tak rzadki jak św. Graal ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...