Skocz do zawartości
Zouza

Mężczyznę poznaje się... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

znacie taki mem "chłopaku nie rób z siebie pizdy" ?

...no, a dlaczego nie. Jak lubi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyznę poznaje się po wrażeniu jakie po sobie zostawi.

Są tacy których pamiętasz przez chwilę, ale są i tacy o których śnisz po nocach. Nieważne czy boli, łaskocze, co sprawia przyjemność, to kwestia upodobań. Klaps, który zostawia odcisk dłoni, czy masaż, nieśmiały, delikatny, zapowiedź tego co zaraz nastąpi. Ja, Mężczyzna pragnę dawać, tak samo jak i otrzymywać przyjemność. Mam swoje fetysze, preferencje i fantazje.

Oto mój manifest. Powiedz mi co Cię kręci, porównamy notatki i znajdziemy złoty środek.

Ja Mężczyzna, spojrzę Ci prosto w oczy i powiem, chcę tego. Nie wstydzę się, taki jestem, akceptujesz, lub nie.

Koniec. Rzekłem.

Twój ruch.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

porównamy notatki i znajdziemy złoty środek.

Nie wstydzę się, taki jestem, akceptujesz, lub nie. Koniec. Rzekłem.

No raczej na "złoty środek" się tu nie znosi. ;)

znacie taki mem "chłopaku nie rób z siebie pizdy" ?

No to już znamy. A jak się to ma do tematu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, a po tym jak kończy.

Mnie to czasem kusi, żeby się poznać z kochanką już na końcu. Ale one wolą, żebym się przedstawił jeszcze zanim zacznę :lach: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje Ci glory hole :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobry link a pod nim doskonały artykuł. Polecam wszystkim pizdom a nie facetom, w szczególności tym, którym się wydaje że są mili. 

Nie widzę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...