Skocz do zawartości
fantazjujący

Pupa w cebule...

Rekomendowane odpowiedzi

Pupcia w cebule...a jaka to jest pupcia w cebule? Taka piękna, że jak się na nią patrzy to aż chce się płakać :D gdzieś to ostatnio usłyszałem i się uśmiałem :) Mam nadzieję, że Wam też to poprawiło humor :)

post-11869-0-22010900-1412530181_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może miało być ,,cebulę w pupę,,?

Taki fetysz.

tylko trzeba jeszcze określić w którą stronę szczypiorek ma być skierowany :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogli jeszcze napisać czy to skuteczna metoda czy coś w stylu ,,kalendarzyk,,

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogli jeszcze napisać czy to skuteczna metoda czy coś w stylu ,,kalendarzyk,,

O widze pojawiły sie jakieś nowości w antykoncepcji ;) jejjj czego to ludzie nie wymyślą ....hahahha

Znaczy sie mam na myśli tego ziemniaka ; D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cebula zawsze była antykoncepcyjna i czosnek też nie należy do afrodyzjaków :D

Chcesz się przekonać, najedź się cebuli albo czosnku i spróbuj jakąś damę poderwać :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielowarstwowy temat jak Shrekowa cebula. Już widzę jak się tworzy bliźniaczy - dupa jak orzeszek.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...