Skocz do zawartości
ziemo21

Karty na stół

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego przeczytaj raz jeszcze i wróć jak przeczytasz ze zrozumieniem!

Napisałem wyraźnie, że jeżeli komuś taka konwencja odpowiada to ja to SZANUJĘ!!!! Wiesz chociaż co ten wyraz oznacza? Że nikogo nie obrażam tylko szanuję. Również Tobie napisałem abyś kontynuował swoje opowiadanie jeśli czerpiesz z tego przyjemność.

Jeśli dla Ciebie wyrażanie swojego zdania, które nie pokrywa się z Twoim punktem widzenia jest obrażaniem kogokolwiek to chyba musisz przestać publikować swoje opowiadania jeśli nie potrafisz przyjąć krytyki.

Ja wyraźnie napisałem, że mi się nie podoba. Ale innym ma prawo się podobać i ja to szanuję. A Ty nie potrafisz uszanować tego, że ktoś może mieć odmienne zdanie i zabraniasz innym wyrażać przeciwne zdanie niż te których oczekujesz...

Podsumowując, pisz sobie dalej jeśli Ci to sprawia przyjemność, inni dalej niech te Twoje opowiadania czytają i niech Im się one dalej podobają. Ale mnie nie zmuszaj abym je polubił!

Naucz się czytać ze zrozumieniem i sam naucz się pokory.

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ziemo.. chyba ciut za ostro. Jomanji wyraził opinię i napisał że szanuje zdanie innych - za ten tekst ja szanuję jego.. inaczej byłby to post-paszkwil.

Jomanji: może też  ciut za ostro..? nie wiem.. to forum i każdy może wyrażać każdą opinię..

Co człowiek to inny charakter.. ja nie napiszę tutaj nikomu że jego opowiadanie mi się nie podoba.. jak mi się nie podoba to omijam.

Ziemo: pisz dalej i niczym się nie przejmuj.. dopóki są czytający to znaczy że jest ok... a jak Ci się komentarz nie spodoba albo jest jawnie krytyczny.. to pomiń milczeniem lub dyskutuj na argumenty, nie na gusta:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hyperion1980

Dobra, koniec:) Każdy ma prawo mieć swoje zdanie.

A mi ten styl odpowiada, lubię takie budowanie napięcia. Czekam na kolejną część:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek agapiotr7673

zajebiste.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

olać wszystko i wszystkich bylebyś pisał a my byle byśmy mieli co czytać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

olać wszystko i wszystkich bylebyś pisał a my byle byśmy mieli co czytać.

Trafił kolega w sedno.

Mamy się spodziewać dalszego ciągu?

Pewnie jest sporo zainteresowanych...

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek peter333

jestem jednym z zainteresowanych:))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hyperion1980

Ziemo, tylko się proszę nie obrażaj. Jak widać, spore grono zainteresowanych tu czeka:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisz dalej... Miło się czyta... Nie przejmuj się negatywnymi opiniami jednej osoby... Faktem jest, że każdy może opinie wyrazić, aczkolwiek pozytywnych opinii jest zdecydowanie więcej... Rozbudziłeś ciekawość co będzie dalej, więc czekam na ciąg dalszy ;)

M.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że wszyscy tylko słodzą ale ja napiszę szczerze, że dla mnie zalatuje po części harlekinem, po części polsatowym serialem dla głupiutkuch nastolatek, po części bzdurą w stylu 50 twarzy Greya, po części jakimś dziwnym marzeniem nastoletniego waligruchy...

Mi się nie podoba, ale szanuję to że innym taka konwencja odpowiada.

A skoro i Tobie pisanie o tym sprawia przyjemność to śmiało pisz dalej.

Pozdrawiam

Jeżeli szukasz na tym portalu literatury aspirującej do Nobla to pomyliłeś adresy i nie rozumiesz idei portalów tego typu - tutaj większe znaczenie mają emocje, namiętności, fantazje

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...