Skocz do zawartości
Małgosia

Zazdrość kobieca...

Rekomendowane odpowiedzi

Iko napisała:

"Jednakże mężczyźni są wzrokowcami i nie przeszkadza mi jak w moim towarzystwie patrzą elegancko na inne kobiety. Mało tego, czasem z nimi o tym doznaniu porozmawiam..."

Też tak uważam.
W " obronie" mężczyzn :  przyznaję że  niekiedy piękna kobieta pociągnie  i mój wzrok chociaż biseksualna nie jestem. :ph34r: 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pozwoleństwo od mojej kobiety, mogę się oglądać za dziewczynami tylko nie wolno mi się "ślinić". :->  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy na dość specyficznym forum, gdzie rzeczywiście spojrzenia faceta za innymi kobietami mogą nie być akceptowane. Ale z drugiej strony na tym forum wspomina się czasem o odwrotnym cuckoldzie (kobieta czerpie satysfakcję z seksu partnera z inną). Wiec nie zawsze facet idący z partnerka wpatrujący się w cyce lub tyłek innej laski musi czynić coś nagannego zdaniem jego partnerki. Moze jej to być obojętne lub też może jej to odpowiadać i wspólnie mogą komentować jaka niezła z niej cizia :). Tak jak ja nakręcam rozmową partnerkę na innych gości rozmawiając z nią jacy są przystojni, umięśnieni itp. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gapienie się jak krowa na pociąg na inną kobietę gdy jesteśmy w towarzystwie swojej partnerki sprawia że dowartosciowujemy tamtą kosztem naszej. To łatwo zweryfikowac pewnym eksperymentem - zwróccie uwagę że wpatrując się w ową "panią" ona zazwyczaj wzrokiem sprawdzi czy partnerka idąca z "lustrującym" to widzi.

Generalnie zdrowiej jest obceniać panie jeśli jesteśmy sami. W towarzystwie Pani oglądamy samochody, wystawy sklepowe, paznokcie itp. Dłużej się pożyje.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gapienie się jak krowa na pociąg na inną kobietę gdy jesteśmy w towarzystwie swojej partnerki sprawia że dowartosciowujemy tamtą kosztem naszej. To łatwo zweryfikowac pewnym eksperymentem - zwróccie uwagę że wpatrując się w ową "panią" ona zazwyczaj wzrokiem sprawdzi czy partnerka idąca z "lustrującym" to widzi. Generalnie zdrowiej jest obceniać panie jeśli jesteśmy sami. W towarzystwie Pani oglądamy samochody, wystawy sklepowe, paznokcie itp. Dłużej się pożyje.

Brawo za ten post. I tu nie chodzi o to czy dłużej się pożyje, czy krócej, tylko o to, żeby nie być skurwielem. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Relacje lwiej części Kochanków tego forum, oparte są na kłamstwie lub niedomówieniach. I to jest tutaj dopuszczalne i tolerowane. "Umowa" jest jasna- Żona Kochanka, jest poza "wzorem". Jeśli jednak ktoś dopuszcza do sytuacji, w której ona czuje się poniżona w towarzystwie innych kobiet, jest po prostu skurwielem.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już 3 razy podchodziłam do tego wątku, który notabene sama założyłam, by się w nim na nowo wypowiedzieć... Otóż dzisiaj stoję w opozycji do mojego ostatniego postu. Minęło kilka lat od jego opublikowania i na pewno w tym tkwi sedno...

Nie czerpię z tego żadnej przyjemności, ba nie patrzę na reakcję panów jak są w towarzystwie swoich kobiet. Chyba doszłam do wniosku, że tych niezajętych jest na tyle dużo, że reakcja zajętych mnie nie rusza, bo to strata czasu :P Albo... może po prostu koło 30 zmądrzałam ;) Luźne przemyślenia ;)

Miło ( i dziwnie ) będzie część swoich dawnych poglądów uaktualnić ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...