Skocz do zawartości
Małgosia

Zazdrość kobieca...

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie!!!

Jestem wtedy bardzo bardzo podniecona... Cóż... i czuję się z tym dobrze :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie do Pań w temacie ale z innej beczki ( bardziej swingers niż cuckold). Jak zapatrujecie się na swojego faceta w momencie kiedy on zabawia się z inną laską? Jakie są wasze odczucia, myśli, co byście chciały aby oprócz tego że ją posuwa jeszcze zrobił?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chyba każdy tak ma, że podczas spaceru oglądają się za jego partnerem, szczególnie jak ogląda się ta sama płeć co my i widać zazdrość w oczach ;)

a humor jeszcze bardziej się poprawia jak osoba ta idzie ze swoim partnerem :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej mi chodziło o sferę czysto łóżkową. No dobra inaczej. Spotkaliśmy się z inną parą i jeszcze jednym znajomym ( 2k+3m) w wiadomym celu. Podczas zabawy gdy ja się zabawiałem z koleżanką moja żona bardzo nie delikatnie wbiła mi paznokcie w udo dwukrotnie ( za chiny ludowe nie wiedziałem o co jej biega ). Nieco później jak rozmawialiśmy o tym zajściu wyjaśniła mi że zrobiła to po to abym zwrócił na nią uwagę, żeby patrzył na nią. Ciężka sprawa bzykać inną kobietę i patrzeć się nie wiadomo gdzie i w nie wiadomo jakim celu. Wolę się skoncentrować, aby w jak najlepszy sposób zaspokoić potrzeby drugiej połowy.

Bardzo bym prosił Panie o komentarz, czy również macie takie "zachowania", czy moja żonka po prostu jest o mnie cholernie zazdrosna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

możliwe że jest, ale jak piszesz :

"patrzeć się nie wiadomo gdzie i w nie wiadomo jakim celu."

a wiemy że masz na myśli patrzenie się na Twoją żonę, to mnie to osobiście nie pasuje, ja bym nie chciała nawet w opisie sytuacji zostać zrównana z czymkolwiek ;]

Możliwe że miała nadzieję że jednak jest bardziej interesująca niż jakaś inna pani, możliwe że nie do końca była przekonana na swing i stad ta zazdrość, a może i lubi być w centrum zainteresowania, nie możesz jej zapytać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zazdrosna. Do pewnego stopnia. :P Nigdy bym nie chciała, by uprawiał seks z inną kobietą bez mojego udziału. Ale zabolałoby mnie bardzo, gdyby zaangażował się emocjonalnie. To byłby koniec. Sądzę, że i on tak czuje w drugą stronę, przynajmniej tak wynika z rozmów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hm... a mnie zastanawia jedna ciekawa rzecz odnośnie kobiecych spojrzeń:

mam wrażenie że jak idę ze swoją żonką to obce babki bardziej patrzą na nią niż na mnie :lol:

pytanie... czy ja jestem taki maszkaron czy ona :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może się mylę,  ale wydaje mi się że jeśli idzie  facet ze swoją  kobietą a patrzy, wróć... wgapia się w inną, to nie tak świadczy  to o wybitnej  urodzie tej innej pani, co  raczej  źle o jego kindersztubie. I tyle.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam dokładnie na odwrót. Lecz trzeba też pamiętać o tym jak mężczyzna patrzy.

Jeśli to błysk uznania, doznania estetycznego. Jest mi miło i nie widzę w tym nic zdrożnego. Niezależnie czy idzie sam czy w towarzystwie.

Natomiast jeśli pożera wzrokiem to zabijam go oczyma bazyliszka i dla pewności mrożę chłodem. Niech nawet nie próbuje się odezwać wtedy.

Jednakże mężczyźni są wzrokowcami i nie przeszkadza mi jak w moim towarzystwie patrzą elegancko na inne kobiety. Mało tego, czasem z nimi o tym doznaniu porozmawiam.

Nie lubię też czerpać przyjemności z czyjejś zazdrości czy upokorzenia. Dla mnie to maluczkie jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...