Skocz do zawartości
GrrrOnYou

Urlop od związku

Rekomendowane odpowiedzi

ON: Uwazam, ze pomysl jest fajny, jednak mozna wprowadzac go stopnowo. Na poczatek mozna wdrozyc czasowy zakaz kontaktow seksualnych z Pania, spanie osobono, brak intymnych spotkan nago itp. Nastepnym krokiem moglby byc wypad Pani na urlop z kochankiem. Dodac do tego zauroczenie ktore w ukladach cuckold nie jest rzadkie i mamy juz cos tego typu :)

Dajac sobie konkretny termin, date kiedy konczymy zabawe latwiej jest wrocic. A emocje przednie..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moglby byc wypad Pani na urlop z kochankiem

GrrOnYou, to wersja light tego o czym piszesz. Dziewczyna z Kochankiem będzie mogła zachowywać się tak jak para. Może pozwolą Ci się odwiedzić. Zacznijcie od tego, może wystarczy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za rady nie mniej nie potrzebuje informacji jak wprowadzić nasz związek w tematykę cuckold bo mamy to już dawno za sobą a ten temat poruszyłem w celu omówienia konkretnej fantazji.

Nie generalizuj. Nie wszystkie dziewczyny są tak puste, że zachowują się w ten sposób. Wystarczy trafić na taką, która rozumie znaczenie bycia z kimś w związku, że nie jest to coś tymczasowego ale mierzy się jak najdalej.

Dziękuje wszystkim za wszystkie opinie i utemperowanie nieco takich zapędów, które mogłyby być przekroczeniem jakiejś granicy, po której nie byłoby już tego co wcześniej.

Przepraszam za dobre rady jak podjąć tą tematykę, dopiero teraz przeczytałem resztę Twoich postów i teraz już wiem, że macie doświadczenie, także sorry, mój błąd.

A co do zacytowanej przez Ciebie kwestii o SMS - nie chodziło mi o generalizowanie czy sugerowanie czegokolwiek o Twojej Pani.

Chodziło mi tylko o to, że związek zwykle "zakańcza" się dużo szybciej, prościej, taniej, niż narzeczeństwo czy małżeństwo.

Także przepraszam jeśli uraziłem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za dobre rady jak podjąć tą tematykę, dopiero teraz przeczytałem resztę Twoich postów i teraz już wiem, że macie doświadczenie, także sorry, mój błąd.

A co do zacytowanej przez Ciebie kwestii o SMS - nie chodziło mi o generalizowanie czy sugerowanie czegokolwiek o Twojej Pani.

Chodziło mi tylko o to, że związek zwykle "zakańcza" się dużo szybciej, prościej, taniej, niż narzeczeństwo czy małżeństwo.

Także przepraszam jeśli uraziłem :)

Nie ma za co przepraszać bo nie jestem w żaden sposób urażony przecież nie masz obowiązku znać w żaden sposób mojej historii. :) Chciałem tylko nadmienić, że poruszony tutaj temat nie ma służyć do podsuwania mi pomysłów jak zrealizować taką fantazje a jedynie opiniami o niej samej. Czy są tutaj osoby, które nie bałyby się takiego ryzykownego kroku czy też ktoś utrzymuje to jak ja w sferze fantazji, która gdzieś tam w myślach siedzi i kręci. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To bardzo podniecający pomysł ale ryzyko jest tego nie warte, to samo możesz osiągnąć znajdując żonatego faceta w szczęśliwym związku który ma pozwolenie na takie zabawy, odpowiedzialny facet ani nie zniszczy swojego małżeństwa ani nie zniszczy waszego a wszyscy będą mieli frajdę. Jak już znajdziecie odpowiedniego kandydata to proponuje wspólny wyjazd twojej pani i kochanka wydaje mi się że bedą same zaletyl oni oboje będą się cieszyć sobą bardzo intensywnie więc pozostaną im niezapomniane wrażenia, ty bedziesz miał czas dla twojej wyobraźni ;)) a że wyjazd zawsze się kiedyś kończy i Ty i Twoja dziewczyna ztęsknicie się za sobą a wasz związek się umocni.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł jest niesamowity i zrealizowanie jego na pewno podniesienie adrenaliny na najwyższy poziom. Tak właściwie to wszystko jest możliwe bo nigdy nie wiadomo co komu siedzi w głowie i w którym kierunku wasz związek się skieruje. Ryzykujecie oboje, co prawda nie jest to rosyjska ruletka ale jazda bez trzymanki na pewno, wystarczy na waszej drodze mały kamyczek i może sytuacja być trudna do opanowania a może wręcz niemożliwa, a takich kamyczków może być sporo. Ja osobiście chyba bym zaryzykował chociaż znam taką sytuacje z życia, że pary postanowiły sobie wziąć urlop w związku i zamienili się partnerami na z góry określony czas, nie skończyło się to dobrze. U Was była by trochę inna sytuacja bo innego typu Wasz związek no i innego rodzaju oczekiwania. Ciekawy, naprawdę ciekawy pomysł.

Ciekawy jestem jaką decyzje podjęliście?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...