Skocz do zawartości
Duszek michal24

wsparcie dla nowicjusza

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek michal24

coz, jestescie w bledzie.

napisalem dwa sms'y. pierwszy to kontynuacja rozmowy, a drugi, ze martwie sie czy wszystko w porzadku. 

nie, nie uprawiali seksu. wybacz, ze nie jestem mily, ale ty tez nie byles, wiec czemu mam ja byc? ;) (do

Całkiem możliwe że tak właśnie było. Ile smsów jej wysłałeś gdy jej nie było? Zaklinałeś, groziłeś, przepraszałeś i wciąż od nowa? Po co grasz w gry, na które nie jesteś gotów?

Był seks. Co jej chcesz wybaczać, skoro sam sprowokowałeś? A,.. i jeszcze Ciebie to przytłoczyło. Co do ulgi, to powiem Ci że faceci odczuwają najwyższą ulgę wtedy, gdy sobie spuszczą z krzyża. Fajna musi być ta Twoja Pani, skoro daje tyle ulgi. Oczywiście wybaczysz jej to, ale Ona pewnie znów to zrobi. Chłopaku, Ty przemyśl sobie czego Ty naprawdę chcesz i czy to się na pewno nazywa cuckold. Wybacz że Cię nie poklepałem po plecach.

wyslalem dwa. pierwszy, to byla kontynuacja rozmowy, pytalem co z nim zrobi, w ten sposob jak teraz, z emotikonką na koncu, a drugi, kilka godzin pozniej, czy wszystko w porzadku, bo sie martwie, bo nie ma z nia kontaktu. 

po co gram w gre w ktora nie jestem gotow? a skad mialem wiedziec, ze to mnie przerasta?

nie, nie bylo seksu. widze ze jestes administratorem, wiec mozliwe, ze dostane jakies ostrzezenie or sth, ale ty nie byles mily, to ja tez nie bede. nie wiem w jakim swiecie ty zyjesz, albo z kim sie umawiasz, ale istnieja dziewczyny, ktore sa dobre. ktore sa uczciwe i ktore nie oklamia faceta, ktorego kochaja. nie klamala i pogodz sie z tym, ze nie wszyscy sa tak puszczalscy, jak sobie wyobrazasz. 

za co jej wybacze? seks z innym, to seks z innym, i nie ma tu znaczenia, ze ja prowokowalem i namawialem. ale mimo to, ani przez chwile, nie pomyslalem o niej zle, w kontekscie tego co zrobila, mimo, ze caly czas mnie przepraszala i plakala w ramie. 

nie, nie zrobi tego znowu. wiesz czemu? nie chciala tego i nie zrobilaby tego nigdy, gdybym jej nie prowokowal. a jesli zrobi? to tylko i wylacznie z moim przyzwoleniem, zeby sie wyszalala i byla mnie pewna, a ja zniose to lepiej. nie wiem czy z pomoca tego forum. tylko ze ona nigdy o to nie poprosi ;)

nie widze miejsca do edycji posta, pierwsza czesc wiadomosci pozostala w wiad przypadkowo, mialem ja usunac. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem w jakim swiecie ty zyjesz, albo z kim sie umawiasz, ale istnieja dziewczyny, ktore sa dobre. ktore sa uczciwe i ktore nie oklamia faceta, ktorego kochaja. nie klamala i pogodz sie z tym, ze nie wszyscy sa tak puszczalscy, jak sobie wyobrazasz

Żyję w świecie rzeczywistym i nigdy nie powiedziałem, że wszystkie kobiety kłamią i są puszczalskie. Pytanie tylko po co opisujesz swój problem na TAKIM Forum i jakiej odpowiedzi się spodziewałeś. Po co prowokowałeś i dlaczego płaczesz nad rozlanym mlekiem? Nie myl też bycia niemiłym, z konstruktywną odpowiedzią na Twój temat. I jak wyżej, no sorry że Cię nie poklepałem po plecach. Ostrzeżeń za dyskusję nie rozdaję. Gratuluję dobrej dziewczyny, tylko skąd się zatem wziął Twój problem.

skad mialem wiedziec, ze to mnie przerasta?

Z tego Forum. Wypowiedzi innych na Forach takich jak to, są niezwykle cenne. Kiedy chcesz sprawdzić opinię o jakiejś rzeczy to nie oglądasz chyba reklam, tylko idziesz na Forum, gdzie ludzie o tym dyskutują, tak?

za co jej wybacze?

To już jest Twoja sprawa, a raczej Wasza. Poza tym, nie ja jeden, tylko wszyscy jesteśmy przecież w błędzie. Wiesz, jesteśmy tu od 2007 roku.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było seksu? No, to ja już nie wiem... Petting to nie seks? Trzeba coś wsadzić? Rozumiem, że lesbijki uprawiają seks tylko wtedy, kiedy zaproszą do sypialni wibrator?

Aha, nie zapomnij jej wybaczyć tego, na co nalegałeś od 2 lat. Powinna być Ci wdzięczna mogąc Cię przeprosić za Twoje własne fantazje.

Jest takie mądre przysłowie: uważaj o czym marzysz...

Wiec uważaj.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem trochę przesadzacie. Jak Michał24 napisał jest nowicjuszem i "trochę" go ta sytuacja przerosła.

Każdy z nas czuję zazdrość w momencie kiedy hotka robi to z innym. Tylko różnica  jest taka że jednych to podnieca a drugich przeraża i doprowadza do chorej zazdrości, Minię trochę czasu i wrócą do realizacji swoich fantazji - jestem o tym przekonany.

Ziarenko zasiane tylko musi skiełkować na trudnym gruncie :-) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tomo, a z czym przesadzamy? Z tym, że mówimy prawdę?

Rozumiem, że kogoś sytuacja przerosła, ale:

- facet mówi, że dziewczynie wybaczy - WTF, co ma jej wybaczać??? Może lepiej niech ona mu wybaczy?! Bo jeśli ona taka święta, uczciwa i "niepuszczalska", to zrobiła coś wbrew sobie, by jemu sprawić przyjemność;

- niech Michał wybaczy SOBIE, że wepchnął ją w ramiona innego, bez wcześniejszego dogłębnego przemyślenia tematu;

- niech opisze sytuację na Onecie - tam z pewnością go "pocieszą", zrozumie szybko na czym polega różnica pomiędzy wyłącznie szczerością, a byciem niemiłym;

- ile Michał ma lat, że uważa, że seks to tylko włożyć i wyjąć? "Zrobiła mu dobrze" intelektualnie, czy jak, skoro to nie seks?

Współczuję Autorowi, że źle się czuje z zaistniałą sytuacją. Tak po ludzku współczuję, ale... dorosłość polega na tym, że przewidujemy konsekwencje naszych poczynań. 

Zapewne niejednego z Was podnieciła dziewczyna, która przechodziła obok, w zwiewnej sukience? A jednak żaden z Was się na nią nie rzucił, wiedziony podnieceniem, prawda?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

caly czas mnie przepraszala i plakala w ramie. 

Nie ma co, fajna zabawa..

nie, nie zrobi tego znowu. wiesz czemu? nie chciala tego i nie zrobilaby tego nigdy, gdybym jej nie prowokowal. a jesli zrobi? to tylko i wylacznie z moim przyzwoleniem, zeby sie wyszalala i byla mnie pewna, a ja zniose to lepiej. nie wiem czy z pomoca tego forum. tylko ze ona nigdy o to nie poprosi

To Ty już lepiej nigdy więcej jej nie prowokuj. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza

Po części się z Tobą zgodzę, ale ludzie popełniają błędy i chyba w tym przypadku tak było.

Co do dziewczyny Michała to faktycznie na święte to jej zachowanie nie wygląda, ale:

1. wiedziała że to może zrobić bo on sam ja pchał w jego ramiona

2. pewnie na tym wyjściu trochę wypiła więc y hamulce puściły

Co do wybaczenia to faktycznie powinien wybaczyć sobie a nie jej.

Cuckold i swing to fajna zabawa ale dla nowicjuszy bardzo ryzykowna zabawa (przynajmniej tak mi się wydaje)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli tradycyjnie 10 razy pomyśl zanim coś zrobisz .... cuckold powoduje zmiany nieodwracalne , związek po nigdy (zaraz ktoś mnie poprawi za używanie słowa "nigdy") nie jest taki sam .... A wybaczanie .... nie masz co wybaczać raczej ją przeproś !!!! i podziękuj, bo z tego co piszesz zrobiła to dla Ciebie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...