Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Łódź - sauny

Rekomendowane odpowiedzi

A ktoś mówił, że swingers klub, czy coś mi umknęło? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W kilku postach przewijało się oczekiwanie "jakby coś tu miało się dziać". Więc tak tylko wspomniałem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O ile wiem od znajomych to czasem coś tam się dzieje, ale to raczej marginalne sytuacje. Za to dobra miejscówka dla wielbicieli nudyzmu. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam się kiedyś bzykałem w koleżanką w tym środkowym jacuzzi, ale to były czasy jeszcze kiedy tam było pięć osób na krzyż.

Znaczy wtedy byliśmy my i jeszcze dwóch facetów. Jednego nawet nie dojrzałem bo siedział w wannie z zimną wodą po saunie. Dojrzałem jak wyszedł, a my byliśmy w trakcie.

Jakim cudem dostał wzwodu to do tej pory zachodzę w głowę w takiej lodowatej wodzie.

Teraz to raczej nie do pomyślenia, bo po 40-50 osób bywa wieczorami, z czego potrafią zwrócić uwagę jak tylko bardziej się ktoś mizia :)

Dobre miejsce do igraszek to ewentualnie sauna mokra bo ciemnawo :)

Mimo wszystko preferuję/preferujemy do bardziej konkretnych zabaw miejsca gdzie nas ludzie mniej znają :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to raczej nie miejsce do konkretnych zabaw, z tego, co mi wiadomo. Z reguły zainteresowani raczej przenoszą się w bardziej kameralne i sprzyjające igraszkom miejsca. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dziś wieczorem będę ze swoją lubą, ale u siebie jesteśmy grzecznymi aniołkami :)

W myśl przysłowia "gdie rabotajesz i żywiosz, tam nie jebiosz" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...