Skocz do zawartości
BlueNote

Ukłony z Holandii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie użytkowników tego portalu i spieszę przybliżyć nieco moją skromną osobę. Od trzynastu lat pozostaję w szczęśliwym związku małżeńskim z kobietą tak cudowną, zmysłową i nienasyconą, że żal byłoby trzymać ją pod kluczem. A ponieważ mamy do siebie ogromne zaufanie i doskonale wiemy, że to co nas łączy wykracza daleko poza sferę fizyczną, oboje czerpiemy ogromną przyjemność z faktu, iż mogę nią swobodnie dysponować i udostępniać ją innym mężczyznom, co już zresztą wielokrotnie miało miejsce. Nie bez dumy muszę tutaj przyznać, że wszyscy oni wysoko oceniali talenty mojej żony - zawsze to warto wiedzieć, że nauka (a może raczej tresura, bo to przecież bardziej przystoi suce) nie poszła w las.

Forum znalazłem w sieci przypadkiem, szukając informacji nie do końca związanej z jego przewodnim tematem, ale zaskoczyło mnie zarówno bogactwo wątków, jak i przemyślane wypowiedzi. Mam nadzieję, że będę mógł wpisać się w tę formułę i dotrzymać kroku pozostałym użytkownikom.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum :)
Sadząc po Twojej wypowiedzi wiesz z czym to się je i na czym polega przez co forum zyska kolejnego merytorycznego użytkownika.

Pisz śmiało swoje przemyślenia, odpowiadaj w tematach i zakładaj również nowe.
Miłego pobytu życzę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...