Skocz do zawartości
Atrix

Dwa odczucia podczas jednej nocy.

Rekomendowane odpowiedzi

absolutnie nie jest to prawdą.. Nie poczułem ani grama lęku, a fakt że sie to działo było przemyślane i wyczekiwane pezez lata.. Tak więc w naszym przypadku, twierdzenie że nie zależy mi na mojej K, jest absolutnie nieprawdziwe. Być może było to jakieś uogulnienie, ale może być tak samo prawdziwe, jak twierdzenie zupełnie odwrotne.. (k)

ps. wyobraźni też mi nie brakuje.. Rozumiem przez to, to że wziąłem pod uwage możliwe konsekwencje nim jeszcze zwierzyłem sie K ze swoich fantazji. Wszystko zostało przedyskutowane, a pokłady zaufania jakie nagromadziły sie przez te dwadzieścia kilka lat bycia razem, pozwoliły podejść do spotkania bez strachu..

To tylko pogratulować, bo chyba wszystkie znane mi osoby przed realizacją fantazji i cuckold przeżywały lęk przed ewentualnymi konsekwencjami. Niemniej sam  napisałeś, że było to przemyślane i wyczekiwane, że wziąłeś pod uwagę konsekwencje, PRZEDYSKUTOWALIŚCIE (co radziłam Autorowi tematu), więc chyba "niechcący" jednak przyznałeś mi rację. ;) Nie rzuciłeś się bowiem w wir cuckoldu, bo Ci na samą myśl Ci stanął i biegusiem musiałeś zrealizować, jak rozumiem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tu pełna zgoda.. :) Było by dość ryzykownym rzucanie sie na głęboką wodę tylko dlatego że coś nagle zaczęło podniecać. Dla mnie takim momentem, gdzie miałem pewność że chce, było uświadomienie sobie tego że pragnąłem tak samo mocno zarówno w trakcie podniecenia, jaki i po spełnieniu, gdy ta chęć jest najmniejsza.. Nawet w sytuacjach skrajnie dalekich od erotycznych, miałem taką samą pewność że tego chce. Wtedy dopiero zacząłem otwierać sie przed K.

Musiałem jednak zaprotestować, bo Twoje założenie Zouza było zbyt ogólne.. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo moje założenie dotyczyło tej konkretnej sytuacji oraz takiego typu, o jakich napisał Autor. To wymaga przemyślenia, przegadania, rozważenia możliwych zagrożeń, itd., itd. Sam fakt, że coś podnieca nie oznacza, że trzeba natychmiast to zrealizować. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli dobrze zrozumiałem po opadnięciu twojego podniecenia chęć cuckoldu znika ...ale tylko u Ciebie czy u Partnerki też ?

Jaki jest ten lęk ?

1.przestaje Cię to podniecać

2.Boisz się konsekwencji w postaci rozpadu związku.

DЯIVΞЯ

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moją nadal to kręci ;) a jeśli chodzi o moje obawy to mam obawy przed konsekwencjami. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Istotne jest to, czy ona też odczuwa lęk, czy nadal po uniesieniu ma te same fantazje i to samo podejście do tematu. 

Często w uniesieniu mówi się różne rzeczy, tak na prawdę w życiu realnym codziennym nie myśląc do końca tak samo.

Po za tym, jakie konsekwencje masz na myśli?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje kochanie tez było odważne w trakcie sexu i uniesień, opowiadała  jak by ja inny posuwał jak by mu robiła loda i wszystkie  takie  teksty a po  jak ochłonęła to wracała opanowana i grzeczna żoneczka.Wszystko do czasu bo jak mówią kropla draży skałe wkoncu sie zdecydowala i jest superr

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Konsekwencje związane z tym jak to dalej będzie itp. Ale z dnia na dzień czuje że coraz bardziej tego chce. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale z dnia na dzień czuje że coraz bardziej tego chce.

Doskonały przykład na to, iż brak polskich znaków diakrytycznych powoduje brak wiedzy co do podmiotu lirycznego ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...