Skocz do zawartości
Zouza

Twarz

Rekomendowane odpowiedzi

twarz absolutnie nie może być piękna... idealna... nie lubię takich po prostu

tak, jak u wielu poprzedników OCZY... w których widać temperament, które przyciągają, wkurwiają, ale MÓWIĄ do mnie, reagują na mnie

rysy twarzy ogólne nie mają znaczenia, lubię bruzdy a nawet blizny... lubię trzydniowy zarost lub twarz niemalże dziewczęcą ze wściekłym spojrzeniem, które ja doprowadzę, że staną się maślane a oczy będą błyskały radością

tak lubię takie nieoczywiste, na których wypisane jest do doświadczenie i charakter... 

i wspomniany wcześniej "ciałokształt" ale nie w sensie fizycznym, lecz gdy sposób bycia, gesty współgrają ze spojrzeniem i doświadczoną twarzą :)

tak, to działa u mnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko jedt istotne i ciało i twarz - to komplet, ktory musi do siebie pasować. Jeśli do tego dorzucimy niebanalną osobowość, wtedy jest już super :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przeczytałam temat raz jeszcze i dopowiem...

tak, cholernie na mnie działają twarze "nieoczywiste", naznaczone skazą charakteru

te mijane na ulicy łączę z dynamiką kroku i pewności spojrzenia

dla zobrazowania.. gdybym miała wybierać między Bradem Pittem a podstarzałym Bill'ym Idolem... wybiorę tego drugiego

zatem sama twarz nie ma dla mnie znaczenia, ważne jest to co jej rysy mówią o człowieku

w oczach, w grymasie ust widać, cholera ja widzę, podejście do życia i doświadczenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam się z iko, twarz wiele mówi o człowieku. Nie musi być idealna, ale jeżeli jest w niej to "coś", to przykuje uwagę, spowoduje zainteresowanie swoja mimiką, a jeżeli koreluje z postawą, zachowaniem i spojrzeniem, to można z niej wiele wyczytać. Kobieta może mieć nogi aż do szyi ale jeżeli ma "martwą" twarz, to nie zaintryguje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dupa z twarzy nie jest zła. 

W przypadku gdy jest już naprawdę źle mamy pozycję od tyłu, nie trzeba się na siebie gapić.

Pozycja ulubiona przez obie płcie. 

Przypadek? 

Nie sądzę  :list: 

Przypadki ekstremalnie złe rozwiązuje stary, sprawdzony sposób. 

post-13342-0-16639500-1500370573_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie śliczna twarz jest w stanie zrekompensować wiele Ale nie wszystko. Tak samo jak ciało może zrekompensować twarz Ale też nie zawsze

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdybym miała wybierać między Bradem Pittem a podstarzałym Bill'ym Idolem

no cóż Brad Pitt, nie jest już młodzieniaszkiem ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...