Skocz do zawartości
Zouza

Twarz

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, twarz jest jak dla mnie najważniejsza. Oczy, usta, włosy to są atrybuty kobiecości i zmysłowości. Kobiety uwodzą mężczyzn spojrzeniem....

Takie jest moje zdanie )))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie osobiście twarz jest jedną z najważniejszych części ciała. To ona fascynuje od początku i zachęca do przebywania, poznawania drugiej osoby.   Co w twarzy, nie wiem ciężko to określić. Coś tajemniczego (np uśmiech), śmiejącego się (oczy). Każdy ma coś innego. 

Zgadzam sie intrygujaca ,tejemnicza a co do piekna to tak wzgledne okreslenie ze nie umialbym powiedziec co dla mnie oznacza piekna twarz  :->  po prostu albo mi sie podoba albo nie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli z twarzy bije pustka emocjonalna i intelektualna, to nie wiem jak byłaby piękna (właściwie nie byłaby piękna) to opada we mnie wszystko.

Jeśli twarz dziewczyny minie zauroczy, to jestem skory do zabaw z nią niezależnie od jej ciałokształtu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie twarz jest ważna choć nie najważniejsza, panowie sami powiedzcie ile razy widzieliście kobietę która nie była najładniejsza ale miała w sobie to coś, co was pociągało? Chodzi mi tylko o twarz. Wydaje mi się że dużą role odgrywa tu symetria twarzy. Jeśli jest symetryczna to będzie piękna :)) tak uważam ja.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak sie ma lat kilkanaście albo nieco ponad 20 to wtedy twarz "robi" za 90% ogólnego wizerunku, natomiast z wiekiem ten współczynnik procentowy spada i teraz (oczywiście mówię za siebie) twarz ma najmniejszy wpływ na postrzeganie kobiety, dziewczyny. Zależy też o czym rozmawiamy? Wiadomo, że miło jest porozmawiać z ładną osobą ale jak miałbym zaznać chwile przyjemności to niekoniecznie spoglądam na twarz tylko na ogół innych czynników, które powodują, że kobieta ma to coś i że mnie rajcuje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, twarz jest jak dla mnie najważniejsza. Oczy, usta, włosy to są atrybuty kobiecości i zmysłowości. Kobiety uwodzą mężczyzn spojrzeniem....

Takie jest moje zdanie )))

Mężczyźni też stosują te techniki :-D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

twarz ma znaczenie a raczej bardziej wyraz twarzy emanująca z niej energia ale czasami wystarczy zwykły przekaz feromonow to jak przełyka śline kiedy z tobą rozmawia chwila zająknienia czujesz to zaczyna ściskac cię w rzełontku cisnienie na tak zwaną kolbe rosnie twarz ma znaczenie ale nie jest gwarancją fascynacji drugą osobą!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczy, oczy, oczy.

wesołe, tajemnicze, przenikliwe i mądre. Mam fetysz na wszechstronnych inteligentów (oczywiście nie chodzi o to, bym lubiła sie czuć głupia :lach: )

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wymalowane na twarzy myślenie.

Jenny, ujęłaś to całkiem świetnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na ile ważna jest dla Was twarz przy wyborze partnera/ki, kochanka/ki? Czy, jeśli twarz nie przypadnie Wam do gustu, to choćby ciało było idealne, to zrezygnujecie? Czy twarz musi być piękna, czy może być całkiem zwyczajna? No i jaka jest piękna? Czy piękna twarz, mimo konkretnych mankamentów sylwetki, jest w stanie tak zaciekawić, że owe mankamenty "znikają"?

Zapraszam do dyskusji i rozważań nt. twarzy. Mile widziane wszelkie spostrzeżenia, skojarzenia, itp., itd. ;)

Przy wyborze partnerki najważniejszy jest charakter i to, co jest za twarzą ukryte, czyli mózg. Jeżeli pytasz wyłącznie o wygląd zewnętrzny, to dla mnie najważniejsza jest twarz. Shrek z idealnym ciałem nie mógłby być moją partnerką - jak tu z taką w dzień bez słońca wyjść na ulicę? U ładnej potencjalnej partnerki zaakceptuję mankamenty sylwetki, o ile nie są zbyt wyraźne. Mieszkam w Anglii, w której jest dużo ładnych dziewczyn, ale ilość ponadnormatywnych kilogramów u dość sporej części z nich mnie przeraża. Choć na przestrzeni powiedzmy 10 lat widzę pewien postęp. Coraz więcej dba o siebie - biega, chodzi na siłownię i nie przesadza ze śmieciowym jedzeniem.

Przy wyborze kochanki wymagania mam nieco mniejsze. W dalszym ciągu twarz jest najważniejsza, ale jeżeli trafiłbym na bardzo zgrabnego Shreka (oczywiście płci żeńskiej), to najwyżej w decydującym momencie starałbym się ją zajść od tyłu i wyobrażać, że mam przed sobą np. Claudię Schiffer ;) Podobnie z kochanką - prawdziwa piękność mogłaby ważyć i 150 kg - położyłbym się na niej i patrzył głęboko w oczy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...