Skocz do zawartości
Zouza

Twarz

Rekomendowane odpowiedzi

Twarz jest najwarzniejsza... oczywiscie nie sprawi ze wyjatkowonieatrakcyjna sylwetka stanie sie podniecajaca ale ti z twarzy wyczytuje sie emocje, spojrzenia zdradzaja inteligencje, ktora mnie tak podnieca... lubiezny usmiech i "kurwiki" w oczach... twarz jest bardzo ważna. .. potem patrze na tyłeczek a potem jest juz tylko namiętność ;):evil:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twarz jest najwarzniejsza... oczywiscie nie sprawi ze wyjatkowonieatrakcyjna sylwetka stanie sie podniecajaca ale ti z twarzy wyczytuje sie emocje, spojrzenia zdradzaja inteligencje, ktora mnie tak podnieca... lubiezny usmiech i "kurwiki" w oczach... twarz jest bardzo ważna. .. potem patrze na tyłeczek a potem jest juz tylko namiętność ;):evil:

Powtarza się opinia jakoby twarz zdradzała inteligencję.. a może po prostu jakimś typom antropologicznym przypisujemy wyższą niż przeciętna inteligencję.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powtarza się opinia jakoby twarz zdradzała inteligencję.. a może po prostu jakimś typom antropologicznym przypisujemy wyższą niż przeciętna inteligencję.

Ciekawa teza, ale lepiej nie idźmy tą drogą ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powtarza się opinia jakoby twarz zdradzała inteligencję..

No pewnie, że twarz :) Przecież nie plecy ani bicepsy ;)

Mówiąc inaczej - bystrość spojrzenia, mimika i uśmiech. Najlepiej w odpowiednim momencie :)

Edit:

Jak ocenić inteligencję mężczyzny?

http://natemat.pl/98875,jak-ocenic-poziom-inteligencji-mezczyzny-wystarczy-spojrzec-na-jego-twarz

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twarz... cholernie skuteczny wabik. Przykuwa natychmiast moją uwagę lub powoduje, że przepływam obojętnie dalej. Taksuję ogólne proporcje, nie analizując poszczególych elementów z osobna. Pragnę harmonii i charakteru w całości. Szukam kontaktu wzrokowego. Czasem odbijam się od powierzchni smutnej pustki a czasem nabieram chęci na głębszą wyprawę. Tu nie działa szkiełko i oko. Atrakcyjność twarzy nadal jest intrygująco niemierzalna. I bardzo dobrze.

A co jak twarz nie bałdzo ale reszta chamsko nieziemska? Cóż, czegóż się nie robi dla Brytanii :)

Edit:

Bo własnym ideałom trzeba być jednak wiernym. Przynajmniej im.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na ile ważna jest dla Was twarz przy wyborze partnera/ki, kochanka/ki? Czy, jeśli twarz nie przypadnie Wam do gustu, to choćby ciało było idealne, to zrezygnujecie? Czy twarz musi być piękna, czy może być całkiem zwyczajna? No i jaka jest piękna? Czy piękna twarz, mimo konkretnych mankamentów sylwetki, jest w stanie tak zaciekawić, że owe mankamenty "znikają"?

Zapraszam do dyskusji i rozważań nt. twarzy. Mile widziane wszelkie spostrzeżenia, skojarzenia, itp., itd. ;)

Jak dla mnie twarz jest bardzo ważna. Nie musi być piękna ale musi mieć te rysy które lubię.

Twarz która mi się bardzo podoba jest wstanie sprawić że mankamenty sylwetki znikają. Zawsze przy spotkaniu patrzę na twarz oczy usta.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oni się za nią nawet nie oglądali! Niepojęte dla mnie to było, jest chyba nadal!

Hm... moim zdaniem całkiem częste. A przyczyn może być dużo, ale ja zwracam szczególnie uwagę na jedną. Kobieta, która nie czuje się atrakcyjnie nie jest atrakcyjna. Też nie do końca rozumiem ten mechanizm, ale choćby nie wiem co nie "porusza". Co najwyżej pozostaje stwierdzenie - ładna, ale nic więcej.

A twarz? Hm... Ola i kilka innych osób zwróciły na to uwagę. Ja powtórzę - oczy! Nie bez kozery mówi się, że są zwierciadłem duszy. Dodam jescze coś na co chyba nikt nie zwrócił uwagi tzw. "kurze łapki". Nie rozumiem Kobiet, które chcą sobie je wygładzać. Spojrzenie i te śliczne zmarszczki wołają, przyciągają, hipnotyzują. Poza pięknem, seksapilem, chemią czy nie wiadomo czym jeszcze mówią o bogatej historii i dystansie do Świata. Jak dla mnie baaardzo przyciagające.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli o mnie chodzi to figura rekompensuje niedoskonałości twarzy pamiętam ze studiów jeszcze nie zawiodłem się wierzcie na słowo, no i odpowiednio twarz zauroczy i przykryje to co niedoskonałe a i też potrafi być odjazdowo, i tak na marginesie na lalce też raz się przejechałem...pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy piękna twarz, mimo konkretnych mankamentów sylwetki, jest w stanie tak zaciekawić, że owe mankamenty "znikają"?

Gdyby kobieta miała twarz Moniki Bellucci to tak :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie twarz jest ważna, a konkretnie oczy. Szczególnie takie, które patrzą przenikliwie, tajemniczo i ni cholery nie wiesz, co ich właściciel sobie myśli. Myślę, że mężczyzna z takim magnetycznym spojrzeniem na pewno wzbudzi we mnie ciekawość, nawet jeśli jego sylwetka odbiega od "ideału".

Podobno oczy są zwierciadłem duszy. Ale, jeśli tak jest w istocie to ja duszę mam mocno problematyczną, podobnie jak oczy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...