Skocz do zawartości
Zouza

Twarz

Rekomendowane odpowiedzi

Na ile ważna jest dla Was twarz przy wyborze partnera/ki, kochanka/ki? Czy, jeśli twarz nie przypadnie Wam do gustu, to choćby ciało było idealne, to zrezygnujecie? Czy twarz musi być piękna, czy może być całkiem zwyczajna? No i jaka jest piękna? Czy piękna twarz, mimo konkretnych mankamentów sylwetki, jest w stanie tak zaciekawić, że owe mankamenty "znikają"?

Zapraszam do dyskusji i rozważań nt. twarzy. Mile widziane wszelkie spostrzeżenia, skojarzenia, itp., itd. ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek shudson

Nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Jest istotna, ale już nie raz rezygnowałem z tego atutu na rzecz innych.

Tak sobie przypomniałem, że bywały i takie przypadki, że tylko i wyłącznie przez śliczną buzię kobieta mi się podobała. O tak, i to bardzo!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, bardzo ciekawy temat, takiego jeszcze nie było.

Ciekawam odpowiedzi.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek stefano

Dla mnie ocena zaczyna sie od twarzy. Choć twarz to nie wszystko, to bez "ładnej buzi" dziewczyna nie wzbudzi mojego zainteresowania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie Twarz to podstawa

Choć uwielbiam pośladki, solidne i wielkie to twarz jest czynnikiem szalenie ważnym i w pierwszej kolejności to twarzy się przyglądam ... chyba, że pupcia była pierwsza na widoku hihihi

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy, jeśli twarz nie przypadnie Wam do gustu, to choćby ciało było idealne, to zrezygnujecie? Czy twarz musi być piękna, czy może być całkiem zwyczajna? No i jaka jest piękna? Czy piękna twarz, mimo konkretnych mankamentów sylwetki, jest w stanie tak zaciekawić, że owe mankamenty "znikają"?

Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi, jednak nie do końca są one odpowiedziami na zadane pytania. :P  A przynajmniej nie wszystkie. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie twarz jest ważna, a konkretnie oczy.  Szczególnie takie, które patrzą  przenikliwie, tajemniczo i ni cholery nie wiesz, co ich właściciel sobie myśli. Myślę, że mężczyzna z  takim magnetycznym spojrzeniem na pewno wzbudzi we mnie ciekawość, nawet jeśli jego sylwetka odbiega od "ideału".

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy, jeśli twarz nie przypadnie Wam do gustu, to choćby ciało było idealne, to zrezygnujecie?

Nie przypada mi do gustu mężczyzna z wąsem czy tam wąsami, bo już powątpiewam w prawidłowość odmian ;)

Rezygnuję, no cholercia ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi chyba pozostaje skrzywienie glowy po dzialaniu jako informatyk, bo generalnie kwestia aparycji jest pojmowana przeze mnie w terminie "kompatybilnosci". jesli robieram, doslownie i w przenosni partnerke, to wiadomo, ze pojawiaja sie czesci ciala, ktore mocniej fascynuja i stymuluja, inne mniej - i nie zalezy to od indywidualnego poczucia estetyki, ale tez z indywidualnych preferencji. co do samej twarzy - ludzie buzie to w ogole zagadka, z jednej strony wizytowka fizyczna osoby, a z drugiej ma sie swiadomosc, ze calosc czlowieka to jeszcze dalej niz to co ogarnia oko. co do decyzji czy "startuje" czy innych dzialan na podstawie twarzy to chyba nie ma jednoznacznej u mnie odpowiedzi - jesli sie pojawia blysk, magentyzm, jakies elektroprady to odbieram to calosciowo, a nie z jednego zrodla, ze tak powiem. w sumie chyba nic nie odpowiedzialem :D przepraszam :D ale temat zaiste ciekawy - taka proba poznania co i jakie elementy powoduja w nas zainteresowanie oraz jakie dylematy i jak sobie je ogarniamy indywidualnie :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twarz ogólnie i w szczegółach jak oczy ,usta  nosek albo uszka sa ważne ale nie najważniejsze liczy się tez kompatybilność jak stwierdził Pulse299 albo jak niektórzy wola chemia  :-P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...