Skocz do zawartości
Zainteresowany

Przedwczesny wytrysk

Rekomendowane odpowiedzi

Właściwie, odkąd zobaczyłam cenę tego medykamentu to sama jestem dość sceptyczna.

Moim zdaniem autor tematu powinien najpierw zapoznać się ze sposobami niefarmaceutycznymi, a z braku pozytywnego skutku sięgać dopiero po chemię. Coś mi się zdaje, że pan urolog nie miał na celu li tylko pomocy młodemu człowiekowi.

Powtarzam, wizyta u seksuologa jest jak najbardziej pożądana.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jednak warto zainwestować te 100 zł, chyba że chcesz zmienić preferencje na rogacza;) jak tak bardzo boisz się skutków ubocznych to poczytaj np o konserwantach które są w każdej żywności wtedy będziesz musiał przejść na żywienie się energią kosmiczna:) 

Nie przechodż na ciemna stronę mocy.. farmaceuta ma kostium Vadera i woła ..chodź synu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym najpierw zainwestował te 100 zł i zobaczył czy działa czy nie a później się martwił dalej. Tabletka po 1 sztuka ( czasem 2) kosztują +/- 80 zł ale kto patrzy na jej cenę ? Tak samo jak z innymi lekami. Więc nigdy nie zrozumiem że ktoś nie bierze leku bo kosztuje 100 zł rozumiem jak by kosztował 1000 zł miesięcznie to można pomyśleć. Tyle w temacie. Każdy robi co chce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tabletka po 1 sztuka ( czasem 2) kosztują +/- 80 zł

W tym przypadku 3 tabletki kosztują 97 zeta.

Ale autor znikł... razem ze swoim problemem.. może już znalazł sposób?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Istnieją jeszcze 'techniki' przedłużające stosunek ...ale idź za radą illi ...seksuolog jak nic

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Istnieją jeszcze 'techniki' przedłużające stosunek

Właśnie, o tym nie pomyślałam, a to też pomaga.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście najpierw odwiedź odpowiedniego lekarza ale nic nie zaszkodzi zdrowy sceptycyzm do rad lekarza ale też naszych, tyle wstępu według mnie mogą być dwie przyczyny 1 za żadko uprawiasz sex i każda sytuacja mocno cię nakręca a dotego jesteś pełny "smietanki' ;)) 2 może jesteś bardzo unerwiony w tym miejscu i tu są rozwiązania 1 (środki przedlużaące mają w skłądzie znieczulacz "lidokaine" (ten sam srodek jest w maściach do znieczulania przy zastrzykach oraz przy ząbkowaniu dzieci) 2 obniżenie ciśnienia krwi w twoim narzędziu - zjedz czerwonego buraka lub wypij barszczyk (obniża cisnienie krwi ale jednocześnie rozszerza mięśnie gładkie - czyli naczynia krwionosne - poprawia ukrwienie) nie daje gwarancji czy obniżenie ciśnienai coś da bo może lepsze ukrwienie całkowicie to zrekompensować ale przedstawione rady sa bezpieczne

PS najpierw zbadaj sobie ciśnienie i nie zrzeraj od razu kilku buraków bo możesz zemdleć jesli do razu miałej je za niskie

Potas, magnez i wapń wpływają na wiele funkcji więc nadmiar lub brak któregoś właśnie tak na ciebie działa

Zanim zaczniesz łykać jakieś piguły zobacz co jesz np potas jest w ziemniakach, pomidorach i bananach ;))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek smoła

Mam problem przedwczesnym wytryskiem koncze bardzo szybko jak prawiczek mam zamiar stosowac tabletki Climax control http://climax-suplement.pl/czytałem o nich niby sa dobre moze ktoś je brał i juz ma opinie na ich temat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomagają techniki oddechowe i ćwiczenie mięśni np. podczas oddawania moczu najeży wstrzymywać strumień kilkukrotnie.

Możne też zostać mistrzem minety i wkładać dopiero po zaspokojeniu partnerki ustami ::PP:

Większość kobiet i tak ma orgazmy łechtaczkowe :-P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...