Skocz do zawartości
Zainteresowany

Przedwczesny wytrysk

Rekomendowane odpowiedzi

Wg statystyk prawie 1/3 facetów tak ma. Z góry chciałbym uprzedzić moderatorów, nie wiem czy to odpowiedni dział, jeśli nie to bardzo prosiłbym o przeniesienie tematu. No więc tak, od samego początku miałem problemy z przedwczesnym wytryskiem, miałem wizytę u urologa, który powiedział że z wiekiem ta dolegliwość prawdopodobnie minie (mam 20 lat). Przepisał mi jeszcze jakieś tabletki, ale podobno mocno otumaniają i są drogie więc odpuściłem. Więc motywowało mnie bym dłużej wytrzymywał i próbowałem wielu sposobów, ćwiczyłem mięśnie kegla (krótko w każdym razie), nie skupiałem się aż tak na seksie podczas kopulacji, kupowałem gumki opóźniające wytrysk, no i tylko te ostatnie działały, ale działały tak że później nie mogłem dojść. Próbowałem również się oswoić więc wchodziłem w moją partnerkę powolnymi ruchami, starając się wytrzymać jak najdłużej. lecz to nie skutkowało. No i dziś w normalnej gumce, jak tylko wszedłem to od razu doszedłem. Nie wiem co się stało. Czy to wynik masturbacji, czy ma ona coś do rzeczy jeśli masturbowałem się od 13 roku życia, bez specjalnych cielsenych kontaktów z kobietą.Czy są jakieś metody by temu problemowi zaradzić. Czy różne preparaty polecane w internecie działają? Proszę o poważne potraktowanie tematu, gdyż stanowi to dla mnie nie mały problem. I wprawia w ogromny smutek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myśle, ze masturbacja ma też troche z tym wspólnego... nie tylko ona pewnie, ale jakis sie dokłada. Tak to jest, pewnien sposób sprawiania przyjemnosci podczas masturbacji przyzwyczaja i poźniej kazdy inny moze doprowadzać Cie do szybkiego końca, bo to cos innego...

Ale myśle, że to tylko pewna cześć, ale skoro o tym powiedziales...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepisał mi jeszcze jakieś tabletki, ale podobno mocno otumaniają i są drogie więc odpuściłem.

Podobno otumaniają...podobno...może warto ich spróbować, a jeżeli będziesz odczuwał jakieś silne skutki uboczne to skonsultujesz się ponownie z lekarzem i morze da coś innego...lepiej spróbować i żałować, że się spróbowało niż nie spróbować...Może być dużo przyczyn przedwczesnego wytrysku...jeżeli chodzi o masturbację to u mnie nie wywołało to żadnych negatywnych skutków pomimo tego, że robię to od 14 roku życia...Nie mam żadnych problemów z przedwczesnym wytryskiem ale u każdego masturbacja może inaczej wpłynąć na seksualność. Mogą być też inne powody przedwczesnego wytrysku takie jak zaburzenia neurologiczne, narcyzm, negatywne nastawienie do kobiet, negatywne doświadczenia podczas inicjacji seksualnej, tzw.lęk zadaniowy-bojaźliwość, że nie sprostasz wymaganiom partnerki, zbyt rzadkie współżycie co prowadzi do nadmiernego podniecenia podczas zbliżenia, duża łatwość podniecania się, duża czułość żołędzi prącia, infekcje dróg moczowych. Pozdrawiam!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że podłoże tego problemu tkwi w psychice i tam trzeba szukać rozwiązania problemu....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o poważne potraktowanie tematu,

Jak można poważnie potraktować ten temat skoro sam nie traktujesz go poważnie, bo:

Przepisał mi jeszcze jakieś tabletki, ale podobno mocno otumaniają i są drogie więc odpuściłem.

Jakie tabletki? Podobno? Czytałeś opinie czy zapoznałeś się z ulotką/informacją dla pacjenta?

Drogie? A Twoja kobieta nie jest tego warta?

Czy różne preparaty polecane w internecie działają?

Dla mnie kompletnie niepojęte postępowanie, odrzucasz lek zapisany przez lekarza i szukasz "preparatu" w internecie na podstawie opinii Forumowiczów lub bógwiekogo.

Zamiast do urologa powinieneś pójść do seksuologa, jeśli to problem, który ma dolegliwe przełożenie na Wasze życie seksualne.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masturbowanie to raczej powoduje, że facet nie może dojść podczas zwykłego bzykania bo jest przyzwyczajony do własnej ręki - tak w skrócie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, lek nazywa się Priligy i oto możliwe skutki uboczne zacytowane ze strony "Możliwe skutki uboczne: Bardzo często: zawroty głowy, bóle głowy, mdłości. Często: rozdrażnienie, lęk, pobudzenie lub uczucie niepokoju, drętwienie lub mrowienie, trudności w osiąganiu lub utrzymaniu erekcji, nadmierne pocenie się lub uderzenia gorąca, biegunka, zaparcia lub nadmierne gromadzenie się gazów (wzdęcia), ból brzucha, wzdęcia lub wymioty, problemy ze snem lub dziwne sny, uczucie zmęczenia, senność, ziewanie, nieżyt nosa, zwiększenie ciśnienia krwi, trudności z koncentracją, drżenie lub roztrzęsienie, osłabienie libido, szum w uszach, nieostre widzenie, niestrawność, suchość w ustach. Niezbyt często: omdlenia lub zawroty głowy podczas przyjmowania pozycji stojącej, zmiany nastroju, uczucie nadmiernej ekscytacji lub paranoi, splątanie, dezorientacja oraz brak zdolności do logicznego myślenia, zwolnienie lub nieregularna częstość akcji serca lub przyspieszenie akcji serca, utrata popędu płciowego, trudności w osiągnięciu orgazmu, osłabienie, uspokojenie, apatia lub przemęczenie, przygnębienie, zdenerwowanie lub zobojętnienie, uczucie gorąca, podenerwowania, uczucie nienormalności lub upojenia alkoholowego, zaburzenia widzenia lub rozszerzone źrenice, niskie lub wysokie ciśnienie krwi, świąd lub zimne poty, uczucie wirowania, zaburzenia smaku, zgrzytanie zębami. Rzadko: zawroty głowy występujące po wysiłku, nagłe zapadanie w sen, nagła potrzeba wypróżnienia. Podczas stosowania leku Priligy może wystąpić senność, zawroty głowy, osłabienie, trudności z koncentracją oraz niewyraźne widzenie. W przypadku wystąpienia takich działań niepożądanych nie należy prowadzić pojazdów ani obsługiwać maszyn. "

No cóż, lek nazywa się Priligy i oto możliwe skutki uboczne zacytowane ze strony "Możliwe skutki uboczne: Bardzo często: zawroty głowy, bóle głowy, mdłości. Często: rozdrażnienie, lęk, pobudzenie lub uczucie niepokoju, drętwienie lub mrowienie, trudności w osiąganiu lub utrzymaniu erekcji, nadmierne pocenie się lub uderzenia gorąca, biegunka, zaparcia lub nadmierne gromadzenie się gazów (wzdęcia), ból brzucha, wzdęcia lub wymioty, problemy ze snem lub dziwne sny, uczucie zmęczenia, senność, ziewanie, nieżyt nosa, zwiększenie ciśnienia krwi, trudności z koncentracją, drżenie lub roztrzęsienie, osłabienie libido, szum w uszach, nieostre widzenie, niestrawność, suchość w ustach. Niezbyt często: omdlenia lub zawroty głowy podczas przyjmowania pozycji stojącej, zmiany nastroju, uczucie nadmiernej ekscytacji lub paranoi, splątanie, dezorientacja oraz brak zdolności do logicznego myślenia, zwolnienie lub nieregularna częstość akcji serca lub przyspieszenie akcji serca, utrata popędu płciowego, trudności w osiągnięciu orgazmu, osłabienie, uspokojenie, apatia lub przemęczenie, przygnębienie, zdenerwowanie lub zobojętnienie, uczucie gorąca, podenerwowania, uczucie nienormalności lub upojenia alkoholowego, zaburzenia widzenia lub rozszerzone źrenice, niskie lub wysokie ciśnienie krwi, świąd lub zimne poty, uczucie wirowania, zaburzenia smaku, zgrzytanie zębami. Rzadko: zawroty głowy występujące po wysiłku, nagłe zapadanie w sen, nagła potrzeba wypróżnienia. Podczas stosowania leku Priligy może wystąpić senność, zawroty głowy, osłabienie, trudności z koncentracją oraz niewyraźne widzenie. W przypadku wystąpienia takich działań niepożądanych nie należy prowadzić pojazdów ani obsługiwać maszyn. "

To brzmi jak skutki uboczne narkotyków.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze wczytaj się jak liczną grupę pacjentów określają jako: "bardzo często" oraz "często".

No i jak bardzo jest ten lek "drogi"?

A po drodze przeczytaj o skutkach ubocznych ibuprofemu, chyba wygląda bardziej okazale ;)

Z ciekawości wygugłałam cenę za specyfik medyczny, 97 zeta za trzy tabletki.

Pan urolog chyba postanowił pojechać na wakacje ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na większości leków sa wymienione możliwe efekty uboczne ale mogą one wystąpić lecz nie muszą wystąpić a to różnica :)

Zobacz jak groźna jest witamina C

Wyciąg z ulotki rutinoscorbinu:

Możliwe skutki uboczne: Duże dawki witaminy C (powyżej 1 g dziennie) mogą spowodować biegunkę i kamicę nerkową. Dawki dobowe powyżej 600 mg mogą powodować wymioty, nudności, ból głowy, zwiększone oddawanie moczu. Lek stosowany zgodnie z zaleceniami nie wpływa na sprawność psychomotoryczną.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jednak warto zainwestować te 100 zł, chyba że chcesz zmienić preferencje na rogacza;) jak tak bardzo boisz się skutków ubocznych to poczytaj np o konserwantach które są w każdej żywności wtedy będziesz musiał przejść na żywienie się energią kosmiczna:) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...