Skocz do zawartości
gamon

Układ z kochankiem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

jako że aktywnie pracuję nad moją panią w kwestii cuckoldu ciekaw jestem jak to jest u was, jak ugadaliście się z kochankami. Czy wasze relacja sprowadzają kochanka wyłącznie do roli "posuwacza" i gdy będzie po wszystkim to ma się wynieść czy tez bardziej takiego przyjaciela domu gdzie chętnie odstępujecie żona nawet na cały dzień pod dachem kochanka, wysyłacie na wspólne wakacje, puszczacie na randki itp Na jakich zasadach działają wasze relacje?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nasz kochanek ż żoną chodzi na kolacje do dyskretnych miejsc odwiedza ją w domu, myślimy też nad wspólnym wyjazdem..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Vegeta jakoś nie doczytałem się w twoim poście odpowiedzi na pytanie Gamona.

Może przydadzą mu się Twoje rady ale z jego postu zrozumiałem, że ciekawy jest jak jest u innych.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakiś czas temu byłem z mężem Hotki na koncercie, na którym razem bawiliśmy się wyśmienicie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi jako kochankowi zdarzało się być samym "posuwaczem" jak to nazwałeś, który po wszystkim miał się ubrać i wyjść podczas gdy oni delektowali się sobą,

kumplem, z któym razem można wyjść na spacer i porozmawiać, nie zawsze kończąc seksem,

znajomym, który może pomóc w czymś, naprawić czy podwieźć a czasem się spotkać na coś więcej,

a także kochankiem, który spędza u pary weekend kochając się wszędzie i cudownie spędzając czas zaróno z samą Hotką jak i z jej mężem.

Wszytsko zależy od tego czego Wy chcecie 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...