Skocz do zawartości
Zouza

To, co mnie ogromnie wkurza w zachowaniu ogierów.

Rekomendowane odpowiedzi

Najbardziej nie lubię umawiać się z baranami. Wielkie halo przez miesiąc, a jak przychodzi chwalny dzień to cisza. Takie "wyruchanie" bez wyruchania :).

A ja z kwietnia jestem  :facepalm:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie chyba zmienię avatar, może wyglądam na matkę karmiącą? :P :P

Nic nie zmieniaj jest dobrze, a nawet świetnie.  Dla męskich osesków nie ma znaczenia co im się z czym kojarzy. Niezależnie od powodu, im się wszystko kojarzy tak samo i na okrągło.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wyciera fiuta w zasłonę... 

Tak wiem, stary żart, ale nie mogłem sobie podarować.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie jeszcze wkurza na maksa a właściwie kasuje w moich oczach taka to oto postawa "niby" ogiera

że od razu zakłada, że HW z każdym i wszędzie kończy spotkanie erotycznie  :facepalm:  i specjalnie w dialogu czy korespondencji z nią nie trzeba się wysilać

niestety dane mi było tego doświadczyć  :hujowe:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"hej", "cześć", "co słychać"

Ej, to wypisz wymaluj cały ja :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mi się jeszcze przypomniały dwa zachowania, które dyskwalifikują w moich oczach na samym początku

pierwsze z nich to słownictwo dotyczące kobiet w jego wypowiedziach na forum, słowo "laska" budzi we mnie chęć przylania takiemu po prostu i nie dla przyjemności ale dla poruszenia mózgu, że skoro chce uwodzić... to w jaki sposób słowem pozycjonuje kobiety wg mnie raczej mu nie pomaga

drugim jest moc wypowiedzi głębokich treścią czyli, ruchałbym, lizałbym, jakież piękne cycuszki i ani jednego posta ze zdaniem wielokrotnie złożonym w innym niż galeryjne temacie

a zlinczujcie mnie, ale po prostu po tym oceniam i nie mam ochoty tracić czasu na edukację takiego "ogra" a nie ogiera, jak się taki objawia to zadam mu dwa pytania dlaczego tak właśnie robi? i już umyka, klasycznie... wiadomo... bez słowa :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie piszą do Was kobiety tacy co tak ruchają aż się zakochacie?:) 

Mi się tacy romantycy trafiają... :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie piszą do Was kobiety tacy co tak ruchają aż się zakochacie? :)

Mi się tacy romantycy trafiają... :)

też zawsze ostrzegam, że sie mozna we mnie zakochać :lach: serio :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie jeszcze nie zdażyło :D to chyba aż tak dobrze sie albo mnie nie bzykają :D

ale to w uroku osobistym, w łóżku jestem beznadziejna ;):D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...