Skocz do zawartości
Zouza

To, co mnie ogromnie wkurza w zachowaniu ogierów.

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie tam rozbawiło to "wyruchanie" bez wyruchania ;) choć temat, sam w sobie, zabawny nie jest.

I też jakoś mnie mierzi, słowo "ogier" w odniesieniu do mężczyzny, sama nie wiem dlaczego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

słowo "ogier" w odniesieniu do mężczyzny

Bo nader często zamiast pełnokrwistego "ogiera" dostajemy pospolitego ogra...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To określenie "ogier" użyte było z premedytacją. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. "Dzień Dobry Piękna" - a skąd on wie, może mam liszaja na pół twarzy albo inne cudo wykraczające poza jego preferencje?

No on jest optymista ! A czemu niby miałabyś być niepiękna i w dodatku  mieć liszaja na pół twarzy?

Panowie kochają wszystkie panie, dlatego właśnie się zgłaszają:  e mała, jestem w hotelu jeszcze godzinę, przyjedź, to ci zrobie dobrze.

2. sruuuu.. nadlatuje ptak, daję odpowiedź, że sobie nie życzę to sruuuuuuu... leci litania co on mi i jak zrobi..... a zaraz po niej kolejne ujęcie ptaka..... i jeszcze na początku naiwna byłam, kulturalna chciałam być... ale teraz już nie jestem bo nic do ch... nie dotrze bo ani uszu ani mózgu nie ma

No a po co facetowi uszy, albo jeszcze gorzej - mózg?  ma ptaka, krzywego i oskubanego, ale się z niego cieszy. On jest z kategorii orły-sokoły.

Nie krzywdź inwalidów.

a) może pójdziemy dzisiaj razem do....? i tak co 5 - 7 dni b. wiesz, siedzę sobie i o Tobie myślę... stoi mi... chcesz zobaczyć? i tak co 5 - 7 dni c) jak tak Twoje kawy? jakieś sukcesy? i tak co 5 - 7 dni

Nie wiem, komu łatwiej, Tobie, czy mnie.  Bo mam - za facetami - jakoś podobnie. Też się co jakiś czas ten  i ów zgłasza i się podpytuje o sukcesy.  jak odpowiem, to się obraża, albo głupio mu się robi.  I też się nieraz złasza jako "hejka": hejka, jak tam, jakieś hotki przeleciałeś?,  które?

Ileż to się trzeba z facetami namęczyć...

"Żałuj" - tak zazwyczaj piszą panowie, gdy nie mogę/nie chcę się z nimi spotkać. Ale czego mam żałować? Jestem na bezludnej wyspie? Pajęczyną zarosnę?

Zou, ci faceci gadają do siebie: "żałuj".  Takie smętne ego.

To jest taka przyjemna nierówność stron: oni mają czego żałować względem Ciebie, Ty wobec nich nie masz. Czyli jest dobrze.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wyprowadzają z równowago wiadomości "brałbym cię" "lizałbym cię" tak śmak owak, bez cześć, dzień dobry, a jak dostaję pytanie

ilu cię miało, brało, obracało to piąstka mi się zaciska..

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"lizałbym cię" tak śmak owak, bez cześć, dzień dobry

To sa zachowania oseska. Musi sobie polizac, bez lizania wysycha. "dzien dobry" tez nie umie powiedziec.   Temu nie ma sie co dziwic; no moze poza tym, że jak sie ma 25 - 30 lat, to w zasadzie nie powinno sie juz byc oseskiem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To sa zachowania oseska.

W takim razie chyba zmienię avatar, może wyglądam na matkę karmiącą? :P :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie chyba zmienię avatar, może wyglądam na matkę karmiącą? :P :P

Zostawić cyce na miejscu, chyba że wymiana na to siedzące z galerii (gra świateł)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zostawić cyce na miejscu, chyba że wymiana na to siedzące z galerii (gra świateł)

hahahahah :P:D zostają na miejscu

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wyprowadzają z równowago wiadomości "brałbym cię" "lizałbym cię" tak śmak owak, bez cześć, dzień dobry, a jak dostaję pytanie

ilu cię miało, brało, obracało to piąstka mi się zaciska..

Pomimo że odzywki sa chamskie te jest z nich pożytek od razu wiesz że to palant i nie ma sensu marnować czasu na jakiekolwiek wymiany zdań ;).

Przypomina mi sie taka rada ktora do nich pasuje "lepiej milczeć i wyglądać na mądrego niż coś powiedzieć i rozwiać wszelkie wątpliwości" ;))

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...