Skocz do zawartości
Zouza

To, co mnie ogromnie wkurza w zachowaniu ogierów.

Rekomendowane odpowiedzi

Iko przedstawione przez Ciebie przykłady zapewne każda HW będzie mogła potwierdzić. Niestety, a może stety... dzięki takim panom, ci którzy podchodzą jednak inaczej do tematu, bardziej się przykładają mają mniejszą konkurencję

Tacy panowie opisani powyżej Druhu nie są żadną konkurencją. Po prostu na początku miałam z nimi problem, bo nie docierało. Teraz raz że i trochę o tym piszę to może co niektóry jak z galerii zabłądzi w jakiś temat to i przeczyta. A i naprawdę nauczyłam się to olewać. Z tym miałam problem, bo staram się ludzi szanować. Ale też trzeba szanować swój czas i samopoczucie.

Wydaje mi się też, że jak przy HW pojawiają się rangi to niektórzy gawędziarze już tacy skorzy do objawień nie są. Co również stawia nas po tej przyjemnej stronie niespiesznego dialogu z Wami :)  Prawdziwymi Mężczyznami!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

c) jak tak Twoje kawy? jakieś sukcesy?

O! To mamy często, co prawda nie tutaj, bo tu poziom jest dość wysoki, ale na znanym portalu (gdzie mamy wspólny profil) to dość częste pytania...

Spotykacie się? Jesteście realni? Z iloma się już spotkaliście? Kiedy ostatnio? 

Czasem dla nikczemnej rozrywki dręczę sobie takich amantów.

Lubię też takich, którzy nie akceptują odmowy:

- dziękuję, nie jesteśmy zainteresowani.

- dlaczego?

- bo masz w swoim profilu 35 zdjęć fiuta (to akurat prawda, zadałem sobie trud policzenia) i nic poza tym.

- zaryzykujcie! co Wam szkodzi!

"Dzień Dobry Piękna"

Wiadomość z dzisiaj (cała): "cudowny kocurek :) jesteście realni?"

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem dla nikczemnej rozrywki dręczę sobie takich amantów.

też to robiłam... ale mi zbrzydło... bo ileż można jak ktoś nie łapie :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z czatem to inna bajka. Ja go na telefonie nie umiem wyłączyć. Ale już umiem nie reagować. Ale pierwsze logowania z telefonu były traumatyczne dlatego też chcąc poczytać w spokoju korzystałam z konta Mąża :)

Teraz już jest dobrze. Statystki Hej spady niemalże do 0:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam trzy "ulubione" typy zachowań, które doprowadzają mnie do apopleksji:

3. "objawienie"co kilka dni, zestaw pytań, każdy Pan ma swoje jedno pytanie do mnie powracające, przykłady:

a) może pójdziemy dzisiaj razem do....? i tak co 5 - 7 dni

b. wiesz, siedzę sobie i o Tobie myślę... stoi mi... chcesz zobaczyć? i tak co 5 - 7 dni

c) jak tak Twoje kawy? jakieś sukcesy? i tak co 5 - 7 dni

ale już się nauczyłam i zrozumiałam, że niestety trzeba czasami po chamsku milczeć, uczę się tego też :)

hmmm Iko to co ile dni pytać ???? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm Iko to co ile dni pytać ????

Ty? codziennie... od rana do nocy :)

nie! na odwrót! od nocy do rana :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niesłowność

cisza po spotkaniu

zachowanie w stylu " fajnie było ale zmykaj już bo się spieszę"

"hej", "cześć", "co słychać"

zawracanie dupy wizją spotkania do którego nie dochodzi bo pacjent znika

nieproszony fiut w wiadomości

założenie, że mąż niedomaga i oto on zbawca nadchodzi ze swoim naganiaczem

brak poczucia humoru i dystansu do siebie

Nie lubię słowa ogier w odniesieniu do facetów.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej nie lubię umawiać się z baranami. Wielkie halo przez miesiąc, a jak przychodzi chwalny dzień to cisza. Takie "wyruchanie" bez wyruchania :).

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, na miejscu kandydata to szczerze mówiąc wolałbym sobie odpuścić ten miesiąc "wielkiego halo" niż "chwalny dzień" 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...