Skocz do zawartości
Zouza

To, co mnie ogromnie wkurza w zachowaniu ogierów.

Rekomendowane odpowiedzi

Oj Zuza niektórzy faceci mają nosa, i wyczuwają piękne kobiety...

Możliwe. Jednak sądzę, że większość sądzi, że jak kobiecie powie się, że jest piękna, to z zachwytu od razu rozjadą jej się uda. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem. To była miejscowa parka (K+M) przyszli popływać w kamieniołomie.

Oczywiście, że nie wparowali razem z tym pytaniem. Gdzieś na boku, spotkali się. Wszyscy wiedzieli, że wszyscy wiedzą. Widocznie facet chciał poznać sposób, myślał że na takie zachowanie jest jakiś uniwersalny sposób.

Nie mam pretensji do tego, że są tacy ludzie.

Każdy ma prawo mieć swoje zdanie i każdy ma prawo mieć zdanie innych w d.... .

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny "kwiatek". ;)

Gość mi pisze, że jest przejazdem w moim mieście, w hotelu X i jeśli mam ochotę, to mam przyjechać. I to wszystko! Dodam, że to pierwsza wiadomość, pierwszy kontakt.

A może to ja jestem jakaś dziwna, że nie lecę, bo pan ma ochotę? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek baczek

Zouza to gdzie ty sie kobieto ogłaszasz

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie bym się nie ogłaszała, to tacy będą. Na forum też takie sytuacje, dawno temu, bywały.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

he he ostro :) totalny brak poszanowania kobiety i całego "zajścia"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny "kwiatek". ;)

Gość mi pisze, że jest przejazdem w moim mieście, w hotelu X i jeśli mam ochotę, to mam przyjechać. I to wszystko! Dodam, że to pierwsza wiadomość, pierwszy kontakt.

A może to ja jestem jakaś dziwna, że nie lecę, bo pan ma ochotę? ;)

Moja małżonka też otrzymuje takie propozycje. Goście mają moim zdaniem siano we łbach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam trzy "ulubione" typy zachowań, które doprowadzają mnie do apopleksji:

1. "Dzień Dobry Piękna" - a skąd on wie, może mam liszaja na pół twarzy albo inne cudo wykraczające poza jego preferencje?

2. sruuuu.. nadlatuje ptak, daję odpowiedź, że sobie nie życzę to sruuuuuuu... leci litania co on mi i jak zrobi..... a zaraz po niej kolejne ujęcie ptaka..... i jeszcze na początku naiwna byłam, kulturalna chciałam być... ale teraz już nie jestem bo nic do ch... nie dotrze bo ani uszu ani mózgu nie ma 

3. "objawienie"co kilka dni, zestaw pytań, każdy Pan ma swoje jedno pytanie do mnie powracające, przykłady:

a) może pójdziemy dzisiaj razem do....? i tak co 5 - 7 dni

b. wiesz, siedzę sobie i o Tobie myślę... stoi mi... chcesz zobaczyć? i tak co 5 - 7 dni

c) jak tak Twoje kawy? jakieś sukcesy? i tak co 5 - 7 dni

ale już się nauczyłam i zrozumiałam, że niestety trzeba czasami po chamsku milczeć, uczę się tego też :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko przedstawione przez Ciebie przykłady zapewne każda HW będzie mogła potwierdzić. Niestety, a może stety... dzięki takim panom, ci którzy podchodzą jednak inaczej do tematu, bardziej się przykładają mają mniejszą konkurencję :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...