Skocz do zawartości
Zouza

To, co mnie ogromnie wkurza w zachowaniu ogierów.

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek korba

uff pierwszy wątek który mnie naprawdę ożywił... obiema rękoma podpisuję się pod tematami opisującymi nachalność i wręcz niegrzeczność panów... a najbardziej mnie wk..wia myślenie panów że jak się myśli o tym trzecim to ten nasz pierwszy i w końcu najważniejszy to istna pierdoła i melepeta... spotkałam się wielokrotnie z tekstami wręcz obraźliwymi w kierunku mojego od pseudo maczo którzy myślą że jak ich babeczka zarywa to muszą być najlepsi we wszystkim a co się później okazuje że wystarczy ich dotknąć 2 razy i już jest po... albo są po prostu pustakami z którymi nie ma o czym porozmawiać... co do zdjęć z twarzami mam takie same zdanie, chcesz mnie zobaczyć? poczekaj na spotkanie... kto wie co taki zrobi z twoją fotką w pełnej krasie... uf uniosłam się ale to może z powodu złego humoru spowodowanego anginą i koniecznością spędzania dziś wieczoru w domu... ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam serdecznie i jestem zdania że to kobieta wybiera i to jej zdanie się liczy,jesli facet dostał kosza to widocznie tak musiało być Pozdrawiam cię serdecznie :aua:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, koleś kolejny raz, metodą Ctrl C -> Ctrl V, wysyła mi ten sam tekst. :lol:

Inny napisał, że jestem niezwykle piękną kobietą, niczym Wenus. Na moje pytanie skąd o tym wie, bo nie widział mojego zdjęcia - cisza. :lol:

No i następny, który cyt. "powinien dostać nagrodę za wytrwałość". :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Inny napisał, że jestem niezwykle piękną kobietą, niczym Wenus. Na moje pytanie skąd o tym wie, bo nie widział mojego zdjęcia - cisza. :lol:

On wyczuwa to w moczu,że jesteś piękną kobietą :redevil:

Pewnie mówi ten sam tekst,każdej kobiecie,którą pragnie zapoznać :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie mówi ten sam tekst,każdej kobiecie,którą pragnie zapoznać :D

Oczywista oczywistość ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza--jesteś piękną kobietą :aua:

Tylko,że ja Cię widziałem :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka subtelna różnica. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to proste. Fajni ludzie są w społecznej mniejszości. Fajni, wolni i chętni do podjęcia tego mniejszościowego tematu są zająci.

Więc z czego wybierać? Z ogółu tatusiów, zboczeńców, fruztratów którzy odkryli uroki internetu i sam fakt, że zapoznali kogoś kto mówi wprost o tym, o czym on całe życie marzył trzepiąc się pokątnie.

Historia na poparcie tezy.

W mojej okolicy jest sporo zalanych kamieniołomów, jedne bardzo popularne inne prawie wcale ( bo trzeba iść dalej, albo przedzierać się przez młody lasek - jakie to lenistwo jest mdłe). Na jedno zaciszne miejsce wybrał się kolega z uwczesną dziewczyną.

I jak to sami, na relaksie. Kiedy ona akurat klęczała przed nim, kroś zaczął się przedzierać przez krzaki. Kolega z dziewczyną szybko się ogarneli, z krzaków wyszła miejscowa para. Kilka chwil później kolega dostał pytanie

- jak Ty to robisz? Moja nawet w nocy po ciemku nie chce zdjąć koszuli!

Więć masa takich ociemniałych frustratów, kupuje sobie komputery - albo swojemu potomstwu - wynajduje strony jak ta.

Podnieca się samą fantazją zrobienia czegoś zabronionego - tabu.

Zadowala się zdjęciam, głosem. Taki fetysz, a że przypadkiem, któryś wkurzył właśnie Zouze. Tak poowstał ten teamat i jak ja właśnie napisałem co myślę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na jedno zaciszne miejsce wybrał się kolega z uwczesną dziewczyną.

I jak to sami, na relaksie. Kiedy ona akurat klęczała przed nim, kroś zaczął się przedzierać przez krzaki. Kolega z dziewczyną szybko się ogarneli, z krzaków wyszła miejscowa para. Kilka chwil później kolega dostał pytanie

- jak Ty to robisz? Moja nawet w nocy po ciemku nie chce zdjąć koszuli!

Z tego wniosek że ta druga para była tam po co? Aby spożywac alkohol? Opalać sie w krzakach? Też uprawiać seks? I wyszli z tych krzaków i jeden drugiemu, ot tak po prostu zadał takie pytanie? Strasznie to dziwne. Czy może "para" to miejscowa para meneli wyłacznie płci męskiej, bo tego nie napisałeś.

Więć masa takich ociemniałych frustratów, kupuje sobie komputery - albo swojemu potomstwu - wynajduje strony jak ta.

Podnieca się samą fantazją zrobienia czegoś zabronionego - tabu.

Zadowala się zdjęciam, głosem.

I nic na to nie można poradzić. Powiem wiecej, to miejsce jest dla wszystkich i nie ogłosimy selekcji na lepszych i gorszych. Mniej lub bardziej sfrustrowanych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ta para, to ona akurat nie bya ta"jego" od koszuli :-)

Hehe, koleś kolejny raz, metodą Ctrl C -> Ctrl V, wysyła mi ten sam tekst. :lol:

No i następny, który cyt. "powinien dostać nagrodę za wytrwałość". :lach:

Oj Zuza niektórzy faceci mają nosa, i wyczuwają piękne kobiety...

...ja też wyczuwalem:-P .... Żeś jest piękna... A co tam wenus się chowa...:-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...