Skocz do zawartości
Zouza

To, co mnie ogromnie wkurza w zachowaniu ogierów.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to zrobić lepiej na przykładzie @ łysypiotr

po cytatach jest to co ja bym dodał do pierwotnej wypowiedzi

36 minut temu, napisano:

Od dawna obserwuję cię na ZK. Fascynuje mnie Twój intelekt,

Bardzo ciekawie wypowiadałaś się w temacie.... i ...., Mamy podobne spostrzeżenia w temacie.....

36 minut temu, napisano:

poczucie humoru

A ten żart  "................" to gdzie usłyszałaś?

36 minut temu, napisano:

i uroda na zdjęciach w Twoich albumach.

Najbardziej podobasz mi się na zdjęciach .... i .... Twoje ubranie/pozycja/wstaw dowolne sprawia że jak na nie patrzę to robi mi się od razu cieplej....

Jeśli ja miałbym grać takiego miłego chłopca, to pewnie bym tak próbował nawiązać pierwszy kontakt. Pokazując że faktycznie zapoznałem się z profilem, i tym co osoba za tym profilem się chowająca sobą prezentuje.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

A ten żart  "................" to gdzie usłyszałaś?

To mój osobisty żart Efekt mojego specyficznego poczucia humoru

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

To mój osobisty żart Efekt mojego specyficznego poczucia humoru

Czy ty nie zauważyłeś, że ja rozwinąłem Twoją wcześniejszą wypowiedź o dodatkową treść?:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, napisano:

chętnie bym cię suko wypierdolił w obie twoje dziury i spuściłbym się do pyska, lub chciałbym połączyć nasze dusze w bratersko - siostrzanym uścisku

Pierwszy człon byłby dla mnie spoko, ale nie jako pierwsza wiadomość. Ale po złapaniu chemii, MOŻE mi się taki język spodobać. Drugi to nie moja bajka :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, napisano:

Pierwszy człon byłby dla mnie spoko, ale nie jako pierwsza wiadomość

Dla mnie to już ostatni krok przed spotkaniem. Bo jasno stawia sprawę. I pewnie czegoś podobnego mogłabyś wie ode mnie spodziewać.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, napisano:

Dla mnie to już ostatni krok przed spotkaniem. Bo jasno stawia sprawę.

Gorzej, jak na spotkaniu okazuje się, że mocnym to jest się tylko w gębie... :P

Tak sobie teraz myślę, że w początkowej fazie znajomości najbardziej sobie cenię bijące z korespondencji poczucie własnej wartości przyprawione odrobiną POKORY.

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, napisano:

Tak sobie teraz myślę, że w początkowej fazie znajomości najbardziej sobie cenię bijące z korespondencji poczucie własnej wartości przyprawione odrobiną POKORY.

"Zobaczysz, ze mną będzie Ci najlepiej"; "bedzięsz mieć orgazm za orgazmem", "będę twoim najlepszym", "będziemy to robić całą noc"

xD

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi babcia zawsze mówiła: "Nigdy się niczym nie chwal . Rób swoje dobrze i jeżeli będziesz dobry to ludzie sami Cię pochwalą". Żeby wiedziała w jakim kontekście wspomnę jej słowa to by się chyba w grobie przewróciła ;) 

• Lubię 4
  • Haha 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, napisano:

Gorzej, jak na spotkaniu okazuje się, że mocnym to jest się tylko w gębie... :P

Masz jak najbardziej rację. Traktuj więc moją wypowiedź z odpowiednim dystansem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...