Skocz do zawartości
Zouza

To, co mnie ogromnie wkurza w zachowaniu ogierów.

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, napisano:

Może nie tyle mnie to wkurza, ale nie chce mi się podejmować jakiekolwiek rozmowy z takim mężczyzną.

Dodam, że chodzi o tych, których nie znam. 

"Co słychać?", "Co porabiasz?", "Jak ci mija wieczór/dzień?".

oj tak, i jeszcze jak przyjdzie od tej samej osoby z siedem wiadomości o tym samym wydźwięku, a nadal nie rozumie, że jednak nie odpiszemy...

Godzinę temu, napisano:

A może dziewczyny coś podrzucicie jak najlepiej zacząć rozmowę?

może odrobiny elokwencji? kreatywności? dowiedzenia się czegokolwiek o tej osoby do której się odzywamy, a nie takie standardowe strzelanie ślepakami?...bo po prostu od razu się odechciewa...

L.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, napisano:

A może dziewczyny coś podrzucicie jak najlepiej zacząć rozmowę?

Spróbuj tego.. "cze mała, ruchasz sie?" 

Tylko broń boże twarzą w twarz, bo zaraz potem zobaczysz tunel, w którym lepiej nie iść w stronę światła.. 

On. 

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki ja do tej pory zawsze pisałem hej mała marzy ci się pała? A teraz ta cenna rada zapewne otworzy przede mną nowe możliwości

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.04.2011 o 22:36, napisano:

"Żałuj" - tak zazwyczaj piszą panowie, gdy nie mogę/nie chcę się z nimi spotkać. Ale czego mam żałować? Jestem na bezludnej wyspie? Pajęczyną zarosnę?

Klasyka. Od razu czarna lista. Wszelkie objawy natręctwa obniżają szanse na spotkanie do 0%.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry początek rozmowy: Od dawna obserwuję cię na ZK. Fascynuje mnie Twój intelekt, poczucie humoru i uroda na zdjęciach w Twoich albumach. Piszę do Ciebie bo nie mogę milczeć. I nie po to, by składać Ci prymitywne seksualne propozycje. Proponuję Ci platoniczna przyjaźń, która może przerodzi się w coś więcej, jeśli Twoje ciało powie Ci to, co moje, w sposób stanowczy mówi mi już teraz. Z niecierpliwością oczekuję Twojej odpowiedzi.

Co wy na to, moje drogie ciotki? Czy taki ogier ma u Was szanse?

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, napisano:

Co wy na to, moje drogie ciotki?

Ciotka Mary odpowiada :P (chociaż mam młodszych braci, więc jeszcze nie ciociuje :P) To pachnie kopiuj wklej, aby wiadomość była wiarygodna to powinna w jakiś sposób być osobista, odnosić się do jakiś moich (naszych) wypowiedzi.

10 minut temu, napisano:

prymitywne seksualne propozycje. Proponuję Ci platoniczna przyjaźń

Tyle że ja przyjaźni raczej nie szukam, ale dobrego seksu :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie kopiuj wklej, ale żart. Ironiczna alternatywna dla brutalnych i prostackich zaczepek, które tak gorąco Panie odrzucacie. Jak widać nie tylko prymitywny ogier, ale i subtelny grzeczny chłopiec nie mają szans. Nie utożsamiam się ani z jednym ani z drugim, bo podobnie jak Ty MaryRose jestem zainteresowany dobrym, wyrafinowanym seksem. Ale to temat na zupełnie inny post. Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

Jak widać nie tylko prymitywny ogier, ale i subtelny grzeczny chłopiec nie mają szans.

A ja powiem tak, i jeden i drugi ma szanse, jeśli osoba do której pisze, będzie widzieć że wiadomość jest w dobry sposób spersonalizowana.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

wiadomość jest w dobry sposób spersonalizowana.

Nie jestem pewien, czy dobrze spersonalizowana wiadomość w stylu: chętnie bym cię suko wypierdolił w obie twoje dziury i spuściłbym się do pyska, lub chciałbym połączyć nasze dusze w bratersko - siostrzanym uścisku, spotkałaby się z pozytywnym odzewem którejkolwiek z hotek 

• Lubię 1
  • Facepalm 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...