Skocz do zawartości
Zouza

To, co mnie ogromnie wkurza w zachowaniu ogierów.

Rekomendowane odpowiedzi

Ale są takie imitacje ptaka i może przy okazji coś się w takim osobniku rozbudzi. Natomiast jak jednak zechcesz wysłać cudzego to służę moim. 

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie tyle mnie to wkurza, ale nie chce mi się podejmować jakiekolwiek rozmowy z takim mężczyzną.

Dodam, że chodzi o tych, których nie znam. 

"Co słychać?", "Co porabiasz?", "Jak ci mija wieczór/dzień?".

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem @Zouza, że to Ty założyłaś ten temat, ale na usta mi się ciśnie, że wkurza mnie w zachowaniu "ogierów" gdy nazywają się "ogierami" :D

Bo ja tam jeszcze z żadnym ogierem seksu nie uprawiałam ;) .

Wiem, to tylko nazewnictwo... Ale to wyjątkowo mi nie leży.

Lula.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, napisano:

wkurza mnie w zachowaniu "ogierów" gdy nazywają się "ogierami" :D

Jak już wspomniałam, określenie "ogierzy" w tytule użyte zostało celowo :D 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, napisano:

A może dziewczyny coś podrzucicie jak najlepiej zacząć rozmowę?

Naprawdę? :o

Lula.

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, napisano:

A może dziewczyny coś podrzucicie jak najlepiej zacząć rozmowę?

Nie mogę Ci zdradzić, bo podrywanie wg przepisu, zwłaszcza cudzego, nie działa  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi mi o przepis tylko napisałyście jakich wiadomości nie lubicie na sam początek. Czyli co lubicie jak zaczyna od skomplementowania zdjęć? Odniesienie się do tego co o sobie piszecie w profilu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, napisano:

Nie chodzi mi o przepis tylko napisałyście jakich wiadomości nie lubicie na sam początek. Czyli co lubicie jak zaczyna od skomplementowania zdjęć? Odniesienie się do tego co o sobie piszecie w profilu?

Ja lubię normalne ludzkie rozpoczęcie rozmowy, miast jakichś dziwnych wygibasów, częstokroć niekulturalnych.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...