Skocz do zawartości
Zouza

To, co mnie ogromnie wkurza w zachowaniu ogierów.

Rekomendowane odpowiedzi

Ciesz się. Mogłaś trafić na takiego "któremu się nie odmawia..." :P 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie najwyraźniej na takiego trafiłam. :facepalm: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uff dobrze że jestem skromnym rogaczem... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, napisano:

Pan wysłał mi zdjęcie, nagi tors i dobrze widoczna twarz.

..bo widzisz źle odczytałaś wiadomość.. Większość wysyła (jeśli już wysyła) zdjęcie kutasa.. no i Ty  też dostałaś zdjecie niezłego chuja.. :D

on

• Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co racja, to racja! :D

Uśmiałam się! Dziękuję! :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Zouza po prostu następnym razem musisz podejść do tematu niczym do partii szachów tj przewidzieć ruch przeciwnika i go ubiec. Gdy dostaniesz na dzień dobry zdjęcie ptaka czy gołej klaty a zawodnik nie będzie w z Twoim typie to pisz mu że na litość Cię nie weźmie i kończ rozmowę ;)

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cern, problem w tym, że ptaka nie posiadam. A cudzych, zwłaszcza bez zgody, wysyłać nie będę.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, napisano:

Cern, problem w tym, że ptaka nie posiadam. A cudzych, zwłaszcza bez zgody, wysyłać nie będę.

Zawsze można zapodać jakąś żołną czy innym urodziwym zimorodkiem :) .

Lula.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz, zaraz... to przecież miało być zdjęcie chuja, za zdjęcie chuja. :D A Ty mi tu z zimorodkiem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...