Skocz do zawartości
Zouza

To, co mnie ogromnie wkurza w zachowaniu ogierów.

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek jan1967

napaleńcy chcą już,zaraz,natychmiast ponieważ myślą tylko o sobie.....brak zrozumienia drugiej osoby

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już wiem co mnie tak naprawdę najbardziej wkurzało. Dla mnie świat do którego chciałem zaprosić faceta to świat bardzo wyrafinowanych odczuć , bardzo wyjątkowy świat. A w dużej mierzę pisali faceci którzy byli przekonani o swojej wyjątkowośći i w zasadzie nie mający ochotę przeżywaź nic innego niż kopulacje. Zero empatii . Taki burdelik za darmo , lub przedłużenie własnej ręki. Zastanawiam się dlaczego tak było. Na pewno internet- przez wieki poznając się widzieliśmy swoje twarze, czuliśmy dotyk ( choćby przez podanie dłoni przy powitaniu) tak wykształciła się w nas empatia. Sieć eliminuje te bodzce. Nie widzisz , nie słyszysz głosu więc możesz olewać każdego , blkować , przechodzić z randek na forum z forum na czata . Tam zawsze znajdziesz kolejny anonimowy obiekt w końcu się uda . Czy seks , czy wirtualne fantazjowanie Nie widzisz rozczarowania na twarzy , nie słyszysz zawiedzionego głosu. To proste.

Są też oczywiście dobre strony poznawania się przez sieć ale to już rozmowa dla innegp miejsca na forum

Ps. Oczywiście poznałem też fajnych ludzi ale patrz wyżej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z bardzo wielu dobrych tutaj przykładów że znacząca cześć panów po prostu robi sobie jaja i bardziej woli "flirt" przez telefon albo komputer od realnego spotkania na które zwyczajnie nie mają odwagi.

Bez generalizowania ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny oryginał ;) - pan do mnie napisał, zaczyna wypytywać o szczegóły mojego życia intymnego, co już mnie irytuje. Pytam grzecznie więc w jakim celu mu te informacje. Pan informuje, że szuka facetów do większych układów. Nie dopytałam tylko, czy dla siebie, czy partnerki. ;) Ostatecznie jednak się okazuje, że się pomylił i szuka kobiety. ;)

No i męska połówka pewnej pary. Na odpowiedź, że danego dnia jestem zajęta nie napisał już nawet słowa. No ale po co się wysilać na jakieś uprzejme pożegnanie, jak już nie chciało mu się dłużej rozmawiać. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny oryginał ;) - pan do mnie napisał, zaczyna wypytywać o szczegóły mojego życia intymnego, co już mnie irytuje. Pytam grzecznie więc w jakim celu mu te informacje. Pan informuje, że szuka facetów do większych układów. Nie dopytałam tylko, czy dla siebie, czy partnerki. ;) Ostatecznie jednak się okazuje, że się pomylił i szuka kobiety. ;)

Zuza--gdzie ty ogłoszenia zamieszczasz ;):):)

Z jednym się zgadzam,że faceci to skończeni idioci :):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie, że wszędzie się znają oszołomy, ale nie wiedziałem, że aż takie występują w przyrodzie ;)

dla takich to powinien być zakaz kopulowania co by swojego DNA nie rozsiewali ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeździcie po ogierach jak miło .. aż mam ochotę założyć wątek o rogaczach. :-)

zrób to im więcej fajnych tematów to lepiej. Sam mam ochotę pogadać o dobrych fajnych znajomościach nawiązanych w sieci

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeździcie po ogierach jak miło .. aż mam ochotę założyć wątek o rogaczach. :-)

Aragornie, tylko po niektórych.

Zakładaj! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...