Skocz do zawartości
Zouza

To, co mnie ogromnie wkurza w zachowaniu ogierów.

Rekomendowane odpowiedzi

O tak. I to namolne "spuszczę Ci się przed kamerką". Żenujące.

Trzeba było mu odpisać:"Ty mój mały pajączku" ;););)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no nie wiedziałem, że aż takich oszołomów można spotkać ;)

rzeczywiście po kilku takich może się wszystkiego odechcieć ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, mnie się nie chce nawet odpisywać takim facetom. ;)

Mywyoni, to naprawdę nie jest rzadkość, niestety.

Panu, który pytał gdzie mieszkam napisałam, że w Tokio. A on zapytał gdzie to w Polsce. Pewnie też by się na mnie położył i czekał na trzęsienie ziemi, takie lenistwo wyłazi. ;)

Anet, też jestem z Ciebie dumna! :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illo, jeśli nie podasz nicków - możesz śmiało pisać. ;) Cóż, każde z nas musi się liczyć z niewypałami i niepochlebną oceną z drugiej strony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hehehehe toż to osły a nie ogiery ;)

Przynajmniej mogli pokazać się z tej dobrej strony i zaprezentować trochę kultury.

No cóż tak samo jak i wszędzie na forum mogą się zarejestrować wszyscy. Ludzie bywają różni od cudaków, głupoli itd. aż po sensowne osoby

Niestety jak szukamy kontaktu przez sieć to musimy przez takie rzeczy przechodzić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Irytuje mnie ciągłe, namolne zapraszanie na skype'e, w momencie gdy proponuję spotkanie w realu..

Skoro chce zostać moim Ogierem, to dlaczego nie chce się spotkać?

Jeden z bardzo wielu dobrych tutaj przykładów że znacząca cześć panów po prostu robi sobie jaja i bardziej woli "flirt" przez telefon albo komputer od realnego spotkania na które zwyczajnie nie mają odwagi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja generalnie nie jestem za wysyłaniem zdjęć z twarzą. Przede wszystkim osobowość się liczy. Temat jest dość delikatny. Nigdy nie wymagam i nigdy nie wysyłam. Jak się zechce poznać to i tak w realu się ją zobaczy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza,

Z jednym z Panów prowadziłam konwersację na gg. Początkowo układało się miło i sympatycznie, do czasu, gdy Pan spytał, ilu chętnych mam na swojej Liście Ogierów i czy może mieści się choć w pierwszej dziesiątce. Odpowiedziałam, że jest w pierwszej trójce ;) Pan pożegnał się dość oschle, życząc mi dobrej zabawy, po czym zablokował kontakt na komunikatorze ;)

Może bał się, że będę go nękać ;)

Może liczył na to, że będzie jedyny i wyjątkowy? A przecież ogier powinien zdawać sobie sprawę z tego, że jedyny i wyjątkowy może być życiowy partner, a ogierzy już niekoniecznie.

Drugi z Panów przesłał mi foto całej swojej sylwetki wraz z twarzą, co mnie zdziwiło i wyraziłam niedowierzanie, iż On to On. W zasadzie chyba wszyscy chronimy swoją prywatność i przysłanie zdjęcia swojej twarzy podczas pierwszej konwersacji wprawiło mnie w niemałe osłupienie ;) Niemniej postanowiłam się zrewanżować i wysłać swoją fotkę, tę którą jako pierwszą umieściłam w Galerii (ale jeszcze przed jej umieszczeniem) oraz drugą, również z Galerii. Spodziewałam się, (wybaczcie próżność), jakiegoś komplementu lub choćby miłego słowa.. Niestety w zamian otrzymałam tekst, że cyt: „jednak dobrze ze nie wyslalem swojego bo takie sciemy to dla dzieci mozesz wysyłać”.

Nie wierzył, że mógł trafić na tak atrakcyjną Hotkę. Jego strata! Ale wysłanie cudzego zdjęcia to po prostu chamstwo i kompletny brak dojrzałości.

Ja też nie wymagam zdjęcia z twarzą. Właściwie nie wymagam żadnego, wystarczy prawdziwy, rzetelny opis. Sama fotka to nie wszystko. Jak będzie chemia i pociąg fizyczny, to nie musi być Adonisem (a pani Afrodytą), by dobrze się bawić.

A panowie chętnie wysyłają zdjęcia z twarzą, chociaż o to nie proszę nawet i potem są zdegustowani są tym, że nie rewanżuję się tym samym, chociaż tego nie obiecywałam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koedyś dawno temu chciałem poznać przez internet Pana któremu będę mógł na tyle zaufać bym pomógł mu uwieść Izabelę. Wyrażnie sprecyzowałem swoje oczekiwania i to czego może On się spodziewać. W skrócie : Ja umożliwiam mu przypadkowe poznanie Izabeli w jakimś pubie , przedstawiam go jako swojego znajomego itd. Zaznaczyłem ze nie ma co liczyć na szybki a tym bardziej jednorazowy seks , ale na romans itd. W zasadzie tragedia . W zasadzie bo poznałem kiku interesujących ludzi( obojga płci) niestety z bardzo daleka. A co do tragedii – najbardziej kuriozalny był młodzieniec który chciał bym z Izabelą zjawił się w kawiarni – najlepiej w piątek wieczorem- by on mógł sobie na nią z daleka popatrzeć . Tak inkognito popatrzec - są ludzie pokręceni. A reszta Panów, prosiła o zdjęcia lub już w czasie osobistego spotkania ( co było warunkiem)deklarowała ze chętnie w trójkącie. Nie kryjąc się nawet z tym ze figury geometryczne to oni nie za bardzo lubią , ale łatwy seks za to bardzo.

Przepraszam za błędy ale coś z edytorem tekstów się stało i nie podkreśla byków. A słownik ortograficzny jest tak daleko a ja jestem tak zmęczony........Jak taki górnik po szychcie. Spłukał bym chętnie zmęczenie piwem ale pub tak daleko...a ja jestem taki zmęczony i jeszcze mam prace przed sobą. Muszę popatreć na zdjęcie ( 2 zdjęcia) pewnej ślicznej męzatki i może zmęczenie sobie pójdzie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...