Skocz do zawartości
Zouza

To, co mnie ogromnie wkurza w zachowaniu ogierów.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym wolała coś innego.

Jak kark puszcza,to sztywnieje co innego :-P

A jak bardzo sztywnieje,to wszystko zależy od kobiety :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To też zależy od faceta.

To też zależy od kobiety :-P .Jakie cuda potrafi zrobić z czarodziejską różdżką :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak facet podnieca (wszelakimi sposobami), to się chce robić cuda!

Jak facet ma fantazję ułańską i dużo szalonych pomysłów,to chyba cuda się zdarzają :-k

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i kolejny "ogier z bożej łaski" jest u mnie spalony. :lol:

Pan próbował się ze mną umówić od dawna. Niedawno ponownie rozmawialiśmy, ponownie prosił o spotkanie i stwierdziłam, że dam mu szansę. Warunek był taki, że odbierze mnie i odwiezie w umówione miejsce. No i zaczęła się seria pytań z rodzaju "czy mi się to będzie opłacało". Pytania typu "czy oby na pewno lubię anal", itd. A wreszcie skończyło się tym, że stwierdził, że wypił piwo i boi się ryzykować, ale następnego dnia to bardzo chętnie.

No to pytam - po jaką cholerę mi truł dupę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to pytam - po jaką cholerę mi truł dupę?

Bo to ten typ faceta bombastic-fantastic :lol:

Wypił piwo i bał się,że mu nie stanie :-> :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I kolejny inteligentny inaczej. Mam dosyć wyczerpujący opis na pewnym portalu, a on pyta skąd jestem. Jak można być tak leniwym?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...