Skocz do zawartości
Horned Devil

Chętna żona

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to dobry dział więc proszę mi wybaczyć jeśli się pomyliłem.

Ostatnimi czasy duzo poruszałem temat cuckoldu w naszym związku i muszę powiedzieć że żona jest zainteresowana i chciałaby spróbować ale trójkącika z jakimś miłym panem. Piszę to gdyż to na moje barki spadła odpowiedzialność znalezienia odpowiedniego kandydata. Nie mamy również pomysłu jak to rozegrać aby nie było to tak strasznie sztuczne i ustawiane. Może pomożecie nam wpaść na ciekawy pomysł i zrealizować nasze fantazje. Małżonka bardzo lubi DP Vaginal który realizujemy teraz przy pomocy sztucznego penisa ale chce spróbować z żywym. Może CIACH!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może pomożecie nam wpaść na ciekawy pomysł i zrealizować nasze fantazje

Może znajdzie się tu ciekawy kochanek który ma fajne pomysły i pomoże nam zrealizować fantazję/ Jesteśmy z Wrocławia

Taki wash & go wam tutaj wyszedł (wódka i zakąska w jednym  :-/ ) ni to ogłoszenie, ni temat do dyskusji. Ale cóż na wstępie ostrzegaliście że może być w złym dziale. 

Ja wciągnąłem w zabawy kolegę, którego moja żona znała i lubiła i nie wyszło to sztucznie (no może troszkę na początek).

Pomysłów na początek na forum jest bez liku. Proponuję porozglądać się i poczytać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz w ZK dać temat ogłoszenie w dziale ogłoszeń kogo konkretnie poszukujecie...Jeżeli ktoś się odezwie to pogadacie możecie wymienić się fotkami trochę porozmawiać poprzez ZK i będziesz wiedział mniej więcej z kim możecie się umówić...Potem iść np. na piwko kawę pogadać, przede wszystkim poznać kogoś lepiej żeby potem właśnie nie było drętwo...Jeżeli dana osoba będzie Wam pasować pod względem charakteru wyglądu czy jakichkolwiek wymagań jeżeli takie są to możecie się jeszcze raz spotkać i pogadać luźno, dogadać się w kwestii co do tego jak miało by wyglądać wasze spotkanie związane z trójkącikiem i myślę, że będzie ok...Możecie też się zalogować na stronce typu datezone.com i napisać kogo poszukujecie i czego oczekujecie...wrzucić jakieś fotki i czekać aż ktoś się odezwie..;)

Mam nadzieję, że trochę pomogłem. Pozdrawiam!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego miałoby być sztuczne i ustawiane?? Dajcie anons w dziale ogłoszeń i wytypujcie swojego kandydata. Tak jak kolega wcześniej wspomniał umówcie się na kawę czy na lody (mam na myśli zimne lody ;) ) by poznać się i pogadać. Jeśli zaiskrzy to reszta powinna pójść już z górki. Jeśli macie jakieś wątpliwości to śmiało napiszcie o tym.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekujee za rady. Myslelismy tez o tym ze np idziemy z malzonka do kawiarni gdzie siedzi juz tam facet. Ona nie wie ze to ten dzien choc moze sie tego tylko domyslac. Siadamy przy stoliku w poblizu ogiera. Ogier ja obserwuje i wzbudza jej zainteresowanie. Po jakims czasie ja wychodze do ubikacji a gdy wracam widze ze dosiadl sie do naszego stolika i rozmawia z moja malzonka. Chwile rozmawiamy przy piwku bo alkohol rozluznia atmosfere a nastepnie ogier proponuje aby spotkanie przeniesc do niego lub do hotelu. Malzonka nie ma nic przeciw i udajemy sie z ogierem. Tam jeszcze troche rozmawiamy i zaczynamy delikatnie zabierac sie za dotykanie i pieszczenie malzonki. A pozniej bawimy sie na calego. Co Wy na to ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że będziecie z tym ogierem wcześniej umówieni?? Bo takie spontaniczne akcje mogą się skończyć niepowodzeniem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że to ty wyszukujesz odpowiedniego kandydata - znając oczywiście preferencje partnerki, a następnie szykujesz (niby) spontaniczne spotkanie. To oczywiście może wyjść, pod warunkiem że jednak wcześniej odpowiednio się umówicie, a spotkanie będzie po to by zweryfikować czy faktycznie coś może zaiskrzyć i przejść do dalszego działania

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pierwszy raz moze byc zgrzyt... jak małżonka bedzie nieprzygotowana... a i kochanek moze poczuc sie niezrecznie gdy np odmowi mu żeby się przysiadl hehe bo nie byla poinformowana o akcji i zostala zaskoczona... albo jak inny sie dosiadzie... lepiej chyba jak Ty kogos wyselekcjonujesz dasz fotke do akceptacji umowicie sie razem na kawę, posiedzisz z nimi zeby dac partnerce poczucie bezpieczenstwa i upewnic sie ze dobrze im się rozmawia, dopiero wtedy mozesz zniknac na pol godzinki zeby dac im troche prywatnosci i jak wrocisz mizecie się przeniesc gdzie tylko wam sie podoba... na parking potem do samochodu a z samochodu do hotelu a potem na imprezę i znowu do hotelu :evil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekujee za rady. Myslelismy tez o tym ze np idziemy z malzonka do kawiarni gdzie siedzi juz tam facet. Ona nie wie ze to ten dzien choc moze sie tego tylko domyslac. Siadamy przy stoliku w poblizu ogiera. Ogier ja obserwuje i wzbudza jej zainteresowanie. Po jakims czasie ja wychodze do ubikacji a gdy wracam widze ze dosiadl sie do naszego stolika i rozmawia z moja malzonka. Chwile rozmawiamy przy piwku bo alkohol rozluznia atmosfere a nastepnie ogier proponuje aby spotkanie przeniesc do niego lub do hotelu. Malzonka nie ma nic przeciw i udajemy sie z ogierem. Tam jeszcze troche rozmawiamy i zaczynamy delikatnie zabierac sie za dotykanie i pieszczenie malzonki. A pozniej bawimy sie na calego. Co Wy na to ?

Najważniejsze żeby się do tego dobrze zabrać czyli najpierw dobrze poznać ogiera. Przecież nie spotkasz pierwszej lepszej osoby i nie zaprosicie jej do zabawy. Pamiętaj też o swoim zdrowiu i zdrowiu małżonki, a mianowicie chodzi o poproszenie ogiera żeby zrobił wszystkie badania bo taka zabawa może za sobą nieść bardzo przykre konsekwencje...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myslalem o tym aby uprzedzic ogiera ze moze dojsc na tym spotkaniu do czegos wiecej ale moze byc i tak ze na piwku i rozmowie sie skonczy jezeli nie zaiskrzy. Co do malzonki to rozegral bym to tak ze wiedziala by ze w ten dzien dojdzie do spotkania tylko nie wiedzialaby w jakich okolicznosciach bo wiadomo ze musialaby byc przygotowana emocjonalnie jak i wizualnie. Dzis tez pisala mi w smsach ze strasznie ja kreci mysl o sexie w aucie gdzies w lesie. Musze to dobrze zorganizowac.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...