Skocz do zawartości
niunia1987

Zdrada vs. Rodzina

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie nie warto ale pozwól przypomnieć sobie post sprzed kilku stron o romantycznej stronie : Ona kocha kochanka tak bardzo , że chciałaby mieć z nim dziecko .... Ponieważ nasza podświadomość płata różne figle to (przynajmniej wg tego co czytałem) prawdopodobieństwo przypadkowego zajścia narasta lawinowo ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co innego przypadkowe zajście (podobno co 4 dziecko w małżeństwie ma geny inne niż tatusia...) a co innego misterny plan w ramach erotycznego spełnienia (szeroko pojęta definicja).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz tu może być nie tyle problem erotyzmu ale miłości ... z tym , że to pytanie do Hotek czy może się zdarzyć u Hotki taki stan zauroczenia kochankiem że chciałaby mieć z nim dziecko

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy można kochać dwóch facetów jednocześnie (no bo zakładam, że skoro jest z mężem/partnerem "głównym" to go kocha bo inaczej to po co z nim jest skoro kocha jednak kochanka...Względy materialne i epistoły o rozbijaniu rodziny do mnie nie przemawiają...) - ciekawe co na to Panie...? Ja jestem zbyt zero-jedynkowa więc kiepski ze mnie w tym względzie punkt odniesienia.

Jeśli można to pozostaje pytanie - czy mąż (z natury samiec ze swoimi pierwotnymi instynktami) będzie potrafił pokochać i zaakceptować (naprawdę a nie w deklaracjach hipotetycznie) dziecko innego samca...? Po mojemu - nie bo to nie leży w jego naturze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomasor

czytałem kiedys o rozterkach dziecka z probówki, dziewczyn achciała poznać swojego piologicznego ojca i nie chodzi o kwestie prawne bo te też były istotnym watkiem soprawy ale o dylemat dziecka ( może dzieci ) czujących taką potzrebe ... po co wikłać dziecko którego jeszce nie ma w poważne dylematy ?  może to osłąbić więzy być dla dziecka krępujace jeśli wyjdzie poza forum rodzinne ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest w stanie zaakceptować . Rozterki dziecka wynikają z tego , że jakiś kretyn zaaplikował mu/jej wiedzę całkowicie do szczęścia niepotrzebną

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomasor

ale to się zdarza i nie ma żadnej gwarancj ze w sytuacjach kryzysowych po badaniach genetycznych nie dowie się na pewno, zresztą kto wie jaki kiedyś będzie ten świat ?!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok ale to jest gdybanie , ew. dziecko nie będzie dociekać jeżeli nie da mu się powodów i sugestii . Hej Hotki pamiętacie moje pytanie , odezwiecie się ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie to pytanie, Ktosiu? Bo to juz taka abstrakcja teraz, że ciężko znaleźć główny wątek.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie to pytanie, Ktosiu? Bo to juz taka abstrakcja teraz, że ciężko znaleźć główny wątek.

Czy wg Twojej/Waszej opinii Hotka może do tego stopnia zakochać się w kochanku , że będzie chciała mieć z nim dziecko, jednocześnie nie zrywając układu z obecnym partnerem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...